Strona 26 z 145 PierwszyPierwszy ... 16171819202122232425262728293031323334353676126 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 251 do 260 z 1441

Temat: Android Auto

Użytkownik Znawca Avatar azar
    Mieszka w
    Warszawa
    Auto
    Giulia Veloce, Giulietta 1.4

Domyślnie

Cytat Napisał epsonix Zobacz post
    jest oszczednosc, ale fajniej byloby gdyby moznaby latwo dolozyc tylko karte sim z netem, skonfigurowac sobie konto google I miec to w aucie bez podlaczania telefonu po USB (czyli auto ma GPS I funckje modemu komorkowego wbudowane - niech juz za jakas kolejna doplata).
    Dokładnie w takiej konfiguracji bym rozważał zakup.

co do montowania na szybie, chyba w ktoryms kraju przez ktory jechalem teraz w Alpy (moze Szwajcaria albo Austria), czytalem ze nie wolno montowac nic takiego na szybie - ja mialem uchwyt na kratke nawiewu w wynajetym busie (tak teraz tez mam w 159).
    Jest milion miejsc gdzie można bezpiecznie i wygodnie umieścić telefon. Rozważam zakup takiego uchwytu w kratkę bo mój obecny na szybę ma ponad 10 lat i już się trochę zużył

Cytat Napisał uTvo0 Zobacz post
    W sumie to trochę się nie mogę doczekać zakazu montowania telefonów w autach na stojakach różnych. Myślę że dojdzie do tego.
    Taksówkarzom dostawcom i w tirach też byś tego zabronił? Możesz napisać dlaczego?
    Własne: 147->146->156->159->159->Giulietta->Giulia Super->Giulia Veloce
    Jaram się, że jeździłem 147 GTA, 156 GTA, Brera Ti, 159 SW Ti, Mito Veloce, Giulietta Veloce, 4C
    Jaram się, że siedziałem: Prototyp 8C

Użytkownik Rowerzysta
    Mieszka w
    Wrocław
    Auto
    Zaporożec 968, Giulia

Domyślnie

[QUOTET] tylko.. oczekiwanie na auto ciężko przeżywam[/QUOTE]
    Jak długo czekasz i ile jeszcze mniej-więcej zostało?

Użytkownik Rowerzysta Avatar uTvo0
    Auto
    Alfa Romeo Giulietta (2013-2018) 1,4 TB 170 KM, Giulia Veloce (2018)

Domyślnie

Cytat Napisał kutulu Zobacz post
    [QUOTET] tylko.. oczekiwanie na auto ciężko przeżywam
    Jak długo czekasz i ile jeszcze mniej-więcej zostało?[/QUOTE]W siódmym tygodniu został wyprodukowany.. czyli w tym co nam mija właśnie (Wielki Tydzień [emoji41]). I mi delaer mówi że za około 3 tygodnie będzie do odbioru..

Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka

Auto

Domyślnie

Cytat Napisał azar Zobacz post
    Dokładnie w takiej konfiguracji bym rozważał zakup.

Jest milion miejsc gdzie można bezpiecznie i wygodnie umieścić telefon. Rozważam zakup takiego uchwytu w kratkę bo mój obecny na szybę ma ponad 10 lat i już się trochę zużył

Taksówkarzom dostawcom i w tirach też byś tego zabronił? Możesz napisać dlaczego?
    W sumie nie. Skoro to zawodowi kierowcy, mogą bez pasów jeździć, to i niech mają sprzęt co im potrzebny do pracy. Inni nie bardzo.

Użytkownik Quadrifoglio Verde Avatar epsonix
    Auto
    Giulia'18, Tonale'23, Spider V6'99

Domyślnie

Cytat Napisał uTvo0 Zobacz post
    W siódmym tygodniu został wyprodukowany.. czyli w tym co nam mija właśnie (Wielki Tydzień [emoji41]). I mi delaer mówi że za około 3 tygodnie będzie do odbioru..

nie wiem jak to liczysz, ale jesli w 7 wyprodukowany - 3 tyg odbior (mi tez mowil ze po 3 bedzie u nich, ale + pare dni, moze alarm ten od Mopara bedzie trzeba montowac w ASO - tego nikt nie wie), to by wychodzilo ze juz 3 tyg temu powinno byc twoje auto. moja ma byc wyprodukowana w 14 tyg, to chyba za tydzien o ile pamietam, no I niby do odbioru przelom kwietnia/maja. jesli jednak bedzie tak jak u Ciebie, to mnie teraz zdolowales - dluzy mi sie to czekanie
    To jest forum. Na pytania ogólne zwykle może odpowiedzieć wiele innych osób na forum, a odpowiedź może być przydatna innym. Pożytek potencjalny dla całej grupy który nie służy społeczności. Nie będę odpowiadał na takie priv, a tylko skrzynka wiecznie się zapycha.

Tematów na nurtujący Was problem szukajcie z googlami a nie wyszukiwarką formuową która jest beznadziejna: w googlach wpisujcie (site:forum.alfaholicy.org/giulia_stelvio <TEMAT>). Wiele rzeczy na forum było wielokrtonie, najwyżej w tamtych wątkach dopytujcie żeby śmietnika nie robić na forum.

Auto

Domyślnie

nie wiem jak to liczysz, ale jesli w 7 wyprodukowany - 3 tyg odbior (mi tez mowil ze po 3 bedzie u nich, ale + pare dni, moze alarm ten od Mopara bedzie trzeba montowac w ASO - tego nikt nie wie), to by wychodzilo ze juz 3 tyg temu powinno byc twoje auto. moja ma byc wyprodukowana w 14 tyg, to chyba za tydzien o ile pamietam, no I niby do odbioru przelom kwietnia/maja. jesli jednak bedzie tak jak u Ciebie, to mnie teraz zdolowales - dluzy mi sie to czekanie
    No cóż, mnie mówili przy zamówieniu, że do 8 tygodni do odbioru, a może 6. Więc miałem cichą nadzieję że na Święta. A tu będzie dobrze jak będzie na majówkę..

Auto

Domyślnie

nie pisz już nic proszę bo mnie dołujesz takimi wiadomosciami.
    To jest forum. Na pytania ogólne zwykle może odpowiedzieć wiele innych osób na forum, a odpowiedź może być przydatna innym. Pożytek potencjalny dla całej grupy który nie służy społeczności. Nie będę odpowiadał na takie priv, a tylko skrzynka wiecznie się zapycha.

Tematów na nurtujący Was problem szukajcie z googlami a nie wyszukiwarką formuową która jest beznadziejna: w googlach wpisujcie (site:forum.alfaholicy.org/giulia_stelvio <TEMAT>). Wiele rzeczy na forum było wielokrtonie, najwyżej w tamtych wątkach dopytujcie żeby śmietnika nie robić na forum.

Użytkownik Znawca Avatar anAlfaBeta
    Mieszka w
    Poznań
    Auto
    Giulia Veloce

Domyślnie

Mi dwa miesiące zajęło wyjechanie autem z salonu, które już w tym salonie stało Także cierpliwości, cierpliwości
    Giulia Veloce Misano Blue 2.0 TB
    159 Sportwagon Q-Tronic '06 Nero Oceano była

Auto

Domyślnie

wiem, ale Ty brałeś abonament w ALD a oni tego chyba nigdy nie robili i na tobie się uczyli przygotować zestaw dokumentów bez błędów. ja póki co nastawiony jestem na leasing w FCA, powinno być znacznie łatwiej, tym bardziej że to z wykupem 1%. dobra, koniec OT bo nas zaraz moderator ochrzani

Auto

Domyślnie

wiem, ale Ty brałeś abonament w ALD a oni tego chyba nigdy nie robili i na tobie się uczyli przygotować zestaw dokumentów bez błędów. ja póki co nastawiony jestem na leasing w FCA, powinno być znacznie łatwiej, tym bardziej że to z wykupem 1%. dobra, koniec OT bo nas zaraz moderator ochrzani
    To nie OT. Będziemy wyjeżdżać jak się już doczekamy z AA. [emoji869]