No to jest szansa że nigy nie widziało ASO czy to dobrze czy źle to chyba kwestia przeżyć![]()
No to jest szansa że nigy nie widziało ASO czy to dobrze czy źle to chyba kwestia przeżyć![]()
Co wyście się tak uwzięli na to ASO - jakaś kolejna miejska legenda?
Lepszy pan Mietek, który ubrudzi i osmarka fotel, podrapie lakier, wleje podrabiany olej, pomaluje drzwi na inny odcień, bo nie miał innego i założy klocki hamulcowe odwrotnie (zdarzyło mi się).
Oszuści są wszędzie. W ASO przynajmniej jest jakaś tam cywilizacja i jakość usług, im większy dealer tym większa, bo dużemu trudniej ukryć oszustwa.
A że trochę drożej? Trzeba było kupić używanego poloneza, to by było tanio. Nowoczesnego samochodu Mietek i tak nie naprawia tylko wymienia części - jak ASO.
ps. Nie mam nic wspólnego z ASO i na razie odpukać jeżdżę tam tylko na przeglądy.
otomoto.pl/oferta/alfa-romeo-giulietta-kupiony-w-polskim-salonie-pierwszy-wlasciciel-garazowany-zadbany-ID6zOk7w.html?utm_source=refferals&utm_medium=traf fic_exchange&utm_campaign=olx#xtor=SEC-8
ZAR94000007157132
Pierwszy właściciel, przebieg ok, wygląda interesująco, co sądzicie?
Chyba się umówię na weekend obejrzeć
#edit:
niezawodny [MENTION=19904]baton[/MENTION] ratuje historią, chyba jakiś pechowy ten egzemplarzkrajówka,
grudzień 2013 - 29 393 km - stabilizator napięcia start/stop
luty 2014 - 32 587 km - kierunkowskazy boczne przednie kompletne
marzec 2014 - 32 762 km - klamka zewnętrzna drzwi przednich
kwiecień 2014 - 35 652 km - konektor zamka tylnego
maj 2014 - 36 802 km - klamka zewnętrzna drzwi przednich
styczeń 2015 - 48 736 km - przegląd przy 60 000 km
październik 2015 - 58 700 km - sprawdzenie alarmu (nie włączył się po rozbiciu szyby)
maj 2016 - 69 383 km - przegląd, oraz uwagi właściciela:
ŚWIECI KONTROLKA WTRYSKU, SAMOCHÓD SŁABSZY NIE MA MOCY, TURBINA NIE WLĄCZA SIE ,SZARPIE AUTEM, PODCZAS JAZDY TRACI MOC
D LUSTERKO ZEWNĘTRZNE PRAWE DRGA PODCZAS PRACY NA BIEGU JAŁOWYM
E CZUJNIKI PARKOWANIA NIE DZIAŁAJĄ ,CZASAMI PISZCZA A NIE MA PRZESZKODY
F CZASAMI NIE WŁĄCZAJĄ SIE WOGÓLE , TRZEBA PONOWNIE WKLĄCZYĆ "R"
![]()
Ostatnio edytowane przez Tajo ; 13-04-2018 o 15:08
Czy można prosić o historię serwisowania i rozkodowany nr VIN.
Pilnie potrzebuję jak najwięcej informacji o historii auta
vin: ZAR94000007065387
Pozdrawiam i z góry dziekuję
Szybkie pytanie, z czego jest karoseria w Julce? Mam miernik który radzi sobie ze stala i ocynkiem tylko :]
Stal w ocynku.
Jak kupowałem swoją sprawdzałem cała miernikiem za około 120zł.
Nie zapominajcie, że miernik nie powie wam czy np. któryś tylni błotnik nie był wymieniany, a zapewne nikt nie chciałby auta po takiej wymianie. Ja ostatnio oglądałem Lancię Deltę na której miernikiem wszędzie było pięknie i równo a jednak było widać ze nie było malowane w fabryce. Kiedy zwróciłem na to uwagę sprzedającego to wtedy pokazał mi zdjęcia co było robione i był to właśnie tylni błotnik. Swoja drogą sądziłem, że nie występują one jako części zamienne...
Jadę obejrzeć jutro raczej taką co miała niby zgłoszoną szkodę na 2,5k złotych zobaczymy co miernik pokaze :\
Witam.
Ktoś jest w stanie powiedzieć mi coś o tym aucie?
https://www.otomoto.pl/oferta/alfa-r...-ID6zOxtJ.html
No i najważniejsze: każdy 1.4T ma multiair?
Objechałeś kogoś ostatnio? A wiedział, że się ściga?