Strona 29 z 145 PierwszyPierwszy ... 19202122232425262728293031323334353637383979129 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 281 do 290 z 1441

Temat: Android Auto

Użytkownik Quadrifoglio Verde Avatar epsonix
    Auto
    Giulia'18, Tonale'23, Spider V6'99

Domyślnie

na wielu telefonach apka nie dziala i trzeba odinstalowywac ja, potem aktualizacje do uslug google- do tego zas trzeba wylaczyc ktoras googlowska usługę z administratorow urzadzenia. to oczywiscie wina googla, moze kiedys dopracuja apke i automatyczna i bezproblemowa instalacje na wszystkich telefonach

Użytkownik Rowerzysta
    Mieszka w
    MAŁOPOLSKA
    Auto
    156 1,9 jtd 2002r,gt 1,9 jtd 2007r,brera 2,4 jtd 2007 Giulia 2.2 180 km

Domyślnie

Ciekaw jestem co zmienili w sprzęcie że teraz działa AA i CP
    W BRERZE mam stacje pioneer od czasów gdy nie było jeszcze CP I AA
    po pojawieniu się tych systemów Pioneer wydał nowy soft wystarczyło pobrać zainstalować i wszystko ruszyło po kablu

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Auto

Domyślnie

wystarczy że w pierwszej wersji mieli trochę problemów sprzętowych do rozwiązania (niekoniecznie związanych z AA/CP) , i soft AA/CP już nie dopisali/przetestowali pod stary sprzęt - temat dla nich zamknięty (w końcu ludzie kupili auta bez żadnej obietnicy późniejszego upgradu) i tylko zrobili soft dla nowej wersji sprzętu. Sam pracuję w developmencie, i wiem ile funckcji sprzętu często jest ukrywanych, tylko dlatego że jest presja czasowa i nie ma już możliwości przetestowania wszystkiego, albo nie chce się konkurować z inny produktem.
    To jest forum. Na pytania ogólne zwykle może odpowiedzieć wiele innych osób na forum, a odpowiedź może być przydatna innym. Pożytek potencjalny dla całej grupy który nie służy społeczności. Nie będę odpowiadał na takie priv, a tylko skrzynka wiecznie się zapycha.

Tematów na nurtujący Was problem szukajcie z googlami a nie wyszukiwarką formuową która jest beznadziejna: w googlach wpisujcie (site:forum.alfaholicy.org/giulia_stelvio <TEMAT>). Wiele rzeczy na forum było wielokrtonie, najwyżej w tamtych wątkach dopytujcie żeby śmietnika nie robić na forum.

Auto

Domyślnie

fyi, dzisiaj pojawila sie nowsza wersja apki android auto.nie mam pojecia co zmienili. na szczescie instalacja na juz zainstalowana apke nie wymagala na moim telefonie juz zadnych trickow.
    Ostatnio edytowane przez epsonix ; 30-04-2018 o 13:04

Użytkownik Rowerzysta Avatar uTvo0
    Auto
    Alfa Romeo Giulietta (2013-2018) 1,4 TB 170 KM, Giulia Veloce (2018)

Domyślnie

Cytat Napisał uTvo0 Zobacz post
    Odpaliłem AA. Działa wszystko dobrze bez żadnych kłopotów. Samą aplikację trzeba sobie ściągnąć z jakiegoś mirrorlinka, a później po uruchomieniu po prostu wszędzie dać "zezwalam" i tyle z tej niby kłopotliwej instalacji.

Natomiast w tym jednak lepiej by działał ekran dotykowy.. Akurat kumpel mi dosłownie równolegle pokazywał jak to działa w passeratti.. i dotykowo ma się lepszą kontrolę.

Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka
    Jeszcze komentarz po kilku dniach używania..
    Dla mnie miłym zaskoczeniem jest to że AA współpracuje też z ekranem między zegarami. Są więc powiadomienia o drodze itd.

Nie chcę wchodzić w polemikę czy Google Maps jest lepszy niż inne nawigacje, ale dla mnie ten zestaw bez nawigacji fabrycznej w Giulii jest naprawdę optymalny. Mniejszy ekran też daje radę.

Auto

Domyślnie

to mnie utwierdzasz że dobrze wybrałem konfig bez navi, za to z AA.
    pytanko, jak testowałem parę tygodni temu w Stelvio w salonie (niekoniecznie najnowsza wersja firmwaru, AA za to wersja z końca marca) to problem był jak weszło się w przesuwanie mapy w google maps - nie szło z tego niczym wyjść bo albo przesuwało, albo zoomowało a inne przyciski nic nei robiły. jak to w Twoim aucie działa? instalowałeś najnowszego AA z 30 kwietnia?
    To jest forum. Na pytania ogólne zwykle może odpowiedzieć wiele innych osób na forum, a odpowiedź może być przydatna innym. Pożytek potencjalny dla całej grupy który nie służy społeczności. Nie będę odpowiadał na takie priv, a tylko skrzynka wiecznie się zapycha.

Tematów na nurtujący Was problem szukajcie z googlami a nie wyszukiwarką formuową która jest beznadziejna: w googlach wpisujcie (site:forum.alfaholicy.org/giulia_stelvio <TEMAT>). Wiele rzeczy na forum było wielokrtonie, najwyżej w tamtych wątkach dopytujcie żeby śmietnika nie robić na forum.

Użytkownik Maniak resoraków Avatar Suzumushi
    Mieszka w
    Kraków
    Auto
    155Q4, 147GTA, Giulietta QV, Giulia Q, Ducati STF V4S

Domyślnie

hmmm najnowsza wersja jest z 2-go maja czyli z dzis.

ja nie zauwazylem jakis wiekszych problemow, ale po prostu podpinam i uzywam , nie robie doktoratu z kazdej funkcji czy ruchu pokrętłem.

w

Auto

Domyślnie

widze ze na apkmirror.com zdjeli 2 wersje z 30 kwietnia a sa wrzucone 3 nowsze zamiast z 2 maja.mniejsza o to. pytalem o funkcje przeglądania mapy, ja probowalem w salonie w jakims stelvio a na telefonie mialem aa z 27 marca, i po wejsciu w przesuwanie mapy nie dalo sie juz z tego wyjsc, trzeba bylo odłączyć telefon. akurat przegladanie mapy sporadycznie sie tez przydaje a tu lekkie niedopracowanie.licze ze z czasem cos z tym zrobia.nie wiem czy problem jest po stronie apki aa czy infotainmentu.

Użytkownik Rowerzysta Avatar uTvo0
    Auto
    Alfa Romeo Giulietta (2013-2018) 1,4 TB 170 KM, Giulia Veloce (2018)

Domyślnie

Cytat Napisał epsonix Zobacz post
    widze ze na apkmirror.com zdjeli 2 wersje z 30 kwietnia a sa wrzucone 3 nowsze zamiast z 2 maja.mniejsza o to. pytalem o funkcje przeglądania mapy, ja probowalem w salonie w jakims stelvio a na telefonie mialem aa z 27 marca, i po wejsciu w przesuwanie mapy nie dalo sie juz z tego wyjsc, trzeba bylo odłączyć telefon. akurat przegladanie mapy sporadycznie sie tez przydaje a tu lekkie niedopracowanie.licze ze z czasem cos z tym zrobia.nie wiem czy problem jest po stronie apki aa czy infotainmentu.
    Sprawdzę to przy okazji, póki co nie miałem takiej potrzeby by zoomować..
    Na razie mnie inna rzecz zdenerwowała, niekoniecznie związana z AA, ale na możliwość używania AA wpływająca. Mianowicie.. Stoję sobie na parkingu blisko jakiejś przeszkody z przodu to sygnał mi wyje i na ekranie zamiast np. Google Maps mam obrazek auta ze strefami od czujników. Nawet jak wrzucisz wsteczny, co chyba daje znak że nie mam zamiaru wjechać w ścianę, to dalej jest to samo. Jak chciałem wtedy ustawić coś w nawigacji to musiałem telefon odłączyć..

Auto

Domyślnie

z funkcji samego zoomowania da sie wyjsc, ale nie z przesuwania. sprawdz, jestem ciekaw. napisz tez jaka masz wersje firmwareu.