No właśnie to jest najgorsze że w nocy lub w dzień z daleka to jest czarna plama.
No właśnie to jest najgorsze że w nocy lub w dzień z daleka to jest czarna plama.
Jak malować to moim skromnym zdaniem bardziej by pasował jakiś grafit ciemny. I na pewno nie matowy. Pozdrawiam .
Zgadzam się. Na pewno będzie połysk jak co ale akurat zostało mi tej foli w macie od kiedys
Hej, wpadły w moje ręce ładne alufelgi na oponach i jestem troche zielony w tym temacie...
Czy Koło o rozmiarze 245/45/R19 i alufelga z ET-33 i rozstawem 5x108 wejdzie do Alfy 159 SW ?
Z tego co słyszałem jeśli chodzi o rozstaw śrub można zastosować śruby pływające bo alfa ma 5x110.
Próbowałem przymierzyć na oko felga weszła, lecz nie wiem czy nie będzie ocierać stąd skierowałem sie na forum.
Pozdrawiam i dziękuje z góry za odpowiedzi![]()
Fabrycznie jest 235/40 Więc średnica będzie sporo większa i nic nie napisałeś o otworze centrującym. Ocieranie o zacisk można leczyć dystansem. Pozdrawiam
Witam, mam problem z felgami 17' 7,5 cala z et35 mianowicie przód nie dochodzi do konca przez duzy zacisk. Jestem troche zielony w temacie modzenia przy felgach dlatego takie szybkie pytanko- jakim dystansem można zniwelować roznice zeby to miało rece i nogi i koło nie wyszło poza obrys? Moze ktos miał podobny problem. pozdro
Witam. Ja mam założone felgi u siebie 18" et 41 szerokosc 8 cali i mam założone dystanse po 17 mm. Z tylu jest rowniutko, a z przodu myślę że mozna by było dołożyć jeszcze 5 mm. Pozdrawiam