Wybieram sie z moja druga polowka na wakacje i jako ze tylna kanapa sie niestety nie rozklada, to chcialbym ja zdemontowac, wie ktos moze jak to zrobic?? z gory dzieki za porady
Wybieram sie z moja druga polowka na wakacje i jako ze tylna kanapa sie niestety nie rozklada, to chcialbym ja zdemontowac, wie ktos moze jak to zrobic?? z gory dzieki za porady
musisz złapać u góry i porządnie nagiąć wtedy zobaczysz, że jest zahaczona na takie jakbym hmm haczyki, (nie wiem jak to nazwać), wtedy musisz sobie pomóc jakimś długim narzędziem żeby te haczyki podważyć i tym samym ciągnąć oparcie w góre, łatwo nie jest, ale jak już zobaczyć na czym to się trzyma, to myśle że coś wykombinujesz i dasz rade![]()
Ale za kanapą masz ścianę działową pomiędzy kabiną a bagażnikiem .
Dokładnie, oparcie i kanapę łatwo jest zdjąć ale nie ma to sensu ze względu na ścianę działową. Chyba że ratuje Cie te 20-30cm które przybędzie w środku po wyjęciu kanapy. Pamiętaj że zdjąć łatwo, ale włożyć haczyki spowrotem trudniej. Siedzisko masz przykręcone na dole na śruby, poza tym schodzi i wchodzi łatwo.
dzieki za rady, 30cm mnie nie ratuje niestety, pozdro