1/4 mili
Konkurencje sprwnościowe
Witam wszystkich![]()
Jednych to ucieszy innych troche mniej, ale mam mozliwosc wkoncu po dlugim czasie niepewnosci oznajmic, ze zobaczymy sie na zlociei to az przez 3 dni ... w takim razie do milego zobaczenia
![]()
Jak pokazują moje doświadczenia zdobyte podczas organizacji I Ogólnopolskiego Zlotu Alfa Romeo Gtv/Spider, gdzie było mniej samochodów i mniej załatwiania, cena 200zł za wszystkie przewidziane atrakcje i noclegi jest bardzo korzystna dla uczestników.
To mniej niż jedno tankowanie do pełna !
Pozdrawiam, Paweł
AR Gtv 1.8TS 2000 Bianco Polare
AR Giulietta QV 2012 Ghiaccio Bianco
W związku z tym, że zlot tuż tuż, chciałabym powiedzieć jakie zasady będą obowiązywać w Konkursie Bellissima Alfa Romeo, czyli na najładniejsze auto zlotu.
W trakcie rejestracji dostaniecie odpowiednią ilość do liczby osób w załodze (wg rejestracji na stronie) kartek, które uprawniają Was do głosowania. Trzeba ich pilnować, kto zgubi - głos przepada
W tym roku, żeby było sprawiedliwie, każdy ma OBOWIĄZEK podania trzech RÓŻNYCH samochodów na swojej karcie (w każdym innym przypadku, głos jest nieważny). Wpisujecie na karcie NUMER ZAŁOGI, będzie on na każdym aucie (proszę, czytelnie byśmy nie musieli się zastanawiać czy jest to 1 czy 7) Jest specjalnie przygotowana urna, w której mają się znaleźć głosy dobrze wypełnione
![]()
Oglądać auta można już w Olsztynie.
Kiedy będzie można oddawać głosy? Pierwszego dnia, podczas wieczoru integracyjnego, drugiego dnia na lotnisku i podczas wieczornej imprezy. W niedzielę głosować NIE MOŻNA, bo to dzień podania wyników i rozdania nagród
Mam nadzieję, że wszystko jasne.
Pozdrawiam
Kate
Ostatnio edytowane przez Kate ; 20-08-2009 o 09:57
Pozwolę sobie dodać do tego co napisała Kate, że po między osobami, które oddadzą ważne głosy na Bellissima Alfa Romeo zostanie rozlosowana nagroda niespodzianka ufundowana przez jednego z naszych Sponsorów.
Ostatnio edytowane przez AR_33 ; 20-08-2009 o 10:06
Fajnie bylo by wygrac
fajnie było by być na zlocie blisko ale remont w domu w środku i na zewnątrz brak czasu i zmuszony jestem sprzedać alfeza dużo chce sie robić w domu i przynajmniej trochę muszę pomoc w domu i sprzedać alfe i dalej meczyć sie niezniszczalna toyota corolla e9