A próbował ktoś połączyć jakoś b&me z iphonem i spotify?
A próbował ktoś połączyć jakoś b&me z iphonem i spotify?
Spotify przez bluetooth nie pójdzie, bo B&M nie obsługuje strumieniowania przez BT, można tylko przez AUX (z wszystkimi niedogodnościami tego rozwiązania).
Alfa Romeo Giulia Business 200 KM 2021
Peugeot 308 SW 1.2 130 KM 2019
Były: Renault Clio I 1.2, Peugeot 307 SW 1.6 110 KM, AR 147 1.6 TS 105 KM, Giulietta 1.4 MA 170 KM, Giulietta 1.4 MA 150 KM, Alfa Romeo 75 2.0 TS
Sprawdzałeś czy nie da się dołożyć wejścia aux? Podejrzewam, że da się bez większego problemu. W linku masz wszystko opisane.
http://www.alfaowner.com/Forum/alfa-...-usb-only.html
Ja mam wlasnie wersje z 2011 i probowalem ten problem wielokrotnie rozwiazac. Poki co najlepsze rozwiazanie jakie udalo mi sie znalezc to uzycie BT transmitter'a podobnego jak tutaj. Nie jest to idealne rozwiazanie, bo nie mozna sterowac muzyka z kierownicy, nie ma wyswietlania info o muzyce itp., tak wiec telefon trzeba miec pod reka. BT dongle wpina sie do AUX, gdzie wrzuca muzyke i do portu USB po prad.
dziwne, bo ja mam wersjęz 2011 i mam i USB i AUX
Naprawdę wychodziły wersje bez AUX?
1+1 = 69czyli Wyższa Matematyka Stosowana
Tak. Ja też mam tylko USB.
U mnie ten przycisk miał chyba zaśniedziały mikrostyk. Po użyciu płynu Kontakt i WD 40 pomogło. Tak zresztą polecili koledzy z forum, choć wg mnie dopiero WD 40 zadziałało. Podstawowa rzecz, to zobacz czy możesz poprzez ten przycisk wejść w menu i za każdym razem to się udaje. Jeśli tak, to nie jest kwestia przycisku