A ja mam takie zapytanie, choć już dawno po zakupie:
Jakie standardowe zabezpieczenia antykradzierzowe są standardowo w giulii.
Pytam bo ubezpieczyciel mi wyskoczył że potrzebne są 2.
A ja na to ..... yyyy .... immobilizer?
Nie no standardowe w aucie jest jedno.
Drugie trzeba sobie założyć..
Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka
też tak myślałem, ale Q 2016 którą ostatnio oglądałem miała kamerę a przyciski miała odwrotnie niż u mnie - skończyło się tym że zamiast otworzyć bagażnik zamknąłem auto w salonie, były otwrte szyby więc sobie otowrzyłem klamką drzwi kierowcy i alarm zaczął się denerwować robiąc obciach na cały salon
Może w 2017 czy 18 coś zmienili odnośnie przypisania funcji przyciskom na klapie bagażnika?
- - - Updated - - -
leasingi czy wynajmy wymagają dołożenia alarmu lub drugiego immobilizera (np karty zbliżeniowej którą musisz nosić przy sobie).
To jest forum. Na pytania ogólne zwykle może odpowiedzieć wiele innych osób na forum, a odpowiedź może być przydatna innym. Pożytek potencjalny dla całej grupy który nie służy społeczności. Nie będę odpowiadał na takie priv, a tylko skrzynka wiecznie się zapycha.
Tematów na nurtujący Was problem szukajcie z googlami a nie wyszukiwarką formuową która jest beznadziejna: w googlach wpisujcie (site:forum.alfaholicy.org/giulia_stelvio <TEMAT>). Wiele rzeczy na forum było wielokrtonie, najwyżej w tamtych wątkach dopytujcie żeby śmietnika nie robić na forum.
Na szybko - dwa rodzaje kamer (jedna obudowa z przyciskami w różnej kolejności). 1- z keyless, 2- bez keyless.
ciekawe po co taki zamęt. wyszło przypadkowo różnie w różnych wersjach wyposażenia?
To jest forum. Na pytania ogólne zwykle może odpowiedzieć wiele innych osób na forum, a odpowiedź może być przydatna innym. Pożytek potencjalny dla całej grupy który nie służy społeczności. Nie będę odpowiadał na takie priv, a tylko skrzynka wiecznie się zapycha.
Tematów na nurtujący Was problem szukajcie z googlami a nie wyszukiwarką formuową która jest beznadziejna: w googlach wpisujcie (site:forum.alfaholicy.org/giulia_stelvio <TEMAT>). Wiele rzeczy na forum było wielokrtonie, najwyżej w tamtych wątkach dopytujcie żeby śmietnika nie robić na forum.
z taką kolekcją alf to powinieneś być ambasadorem marki i dostać ją za darmo![]()