Witam wszystkich po urlopie![]()
Widze ze tu ostro![]()
Plany są na wypadek "WU" czyli jest dobrze!!
Prezent ślubny wisi na głównej ścianie w domu - dzięki jeszcze raz ALFAHOLICY!!!
Penny ulotki sie rozdaja Magda kazdej Alfie wręcza![]()
Witam wszystkich po urlopie![]()
Widze ze tu ostro![]()
Plany są na wypadek "WU" czyli jest dobrze!!
Prezent ślubny wisi na głównej ścianie w domu - dzięki jeszcze raz ALFAHOLICY!!!
Penny ulotki sie rozdaja Magda kazdej Alfie wręcza![]()
Ostatnio edytowane przez Cycus ; 20-08-2009 o 16:45
oki ludziska sie zbieraja tak wiec i ja 99% bede z swoja zonka i bella oraz para znajomych ktorzy chca nacieszyc oczytyloma Alfami naraz i to najlepszymi ma sie rozumiec
do zobaczyska
a Ja, Ja![]()
No widocznie źle się dogadaliście, bo auto już kupiłem i teraz się dopiero szkole na temat mojej Belli
Coś czuje że na zlocie będe najmłodszy ale nie przeszkadza mi to i już się doczekać nie mogę
Będe mógł liczyć na mini test mojego auta i sprawdzenie jak coś koledzy i koleżanki?
Pozdrawiam
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150@190 KMAlfa Romeo MiTo 1.4 T.B. 155KMAlfa Romeo Giulietta Quadrifoglio Verde TCT '16
Alfa 156 2.4 JTD CF2 136@175 KM 370 NM Sportpack
"Moja jest tylko racja i to święta racja. Bo nawet jak jest twoja, to moja jest mojsza niż twojsza. Że właśnie moja racja jest racja najmojsza!"
heheh Adam urlop Ci sie przydabo faktycznie mówiłam że Izane kupił autko
wpadniemy w sobotę to se pogadamy
<jupi>
I zaś jak na złość ma lać deszcz :/ faken szit! Ale jest ta miescówka z zadaszeniem niedaleko Kopca tak że choćby ch... to zrobimy tego grillaWeźcie sobie standardowe wyposażenie grillowicza
Czyli kiełbaski , steki , pieczywo itd.
Zostawiam mój nr.kom - 504812469 gdyby ktoś z Was dojechał później to dzwońcie to Was pokieruję gdyby pogoda przepędziła nas pod dach![]()
bocian mnie namówił i wpadnę też chyba - jestem nowy i dopiero kupiłem niedawno Alfę ale coś w niej nie gra i też chcę trochę popytać. Niestety nie zabawie tam długo bo muszę jeszcze coś załatwić.
Oki , więc do zobaczyska . Man nadzieje ze Robak przywiezie "ogórki" .