Przede wszystkim to nie temperatura płynu do chłodnicy, a oleju
Dzisiaj jest znacznie chłodniej niż ostatnio, na krótkim dystansie bardzo możliwe, że temperatura na wskaźniku dojdzie tylko do 3 kresek.
Przede wszystkim to nie temperatura płynu do chłodnicy, a oleju
Dzisiaj jest znacznie chłodniej niż ostatnio, na krótkim dystansie bardzo możliwe, że temperatura na wskaźniku dojdzie tylko do 3 kresek.
Ostatnio edytowane przez michal35 ; 27-08-2018 o 09:06
To olej???? [emoji16]
Wysłane z mojego Galaxy s8+ przy użyciu Tapatalka
Jakoś mi to uciekło [emoji6] dzięki [emoji6]
w giulii/stelvio to jest temperatura oleju a ta sie bedzie wahać w zaleznosci od wielu rzeczy (obciazenie silnika,temperatura na zewnatrz). z tego co ktos pisal na forum to byly nawet updaty ktore cos zmienialy w kwestii wyswietlania ale to i tak moze o ta jedna kreske skakac. nie ty pierwszy to raportujesz, choc ja tego nie zauwazylem u siebie (ale jezdze dynamicznie i bylo cieplo)- czasem faktycznie dlugo zajmowalo dobicie ostatniej kreski do polowy (kilka minut). ja bym sie nie przejmowal
jakby to na elektrodzie napisali "Temat wałkowany wiele razy"
To "normalne". Ja mam dokładnie w połowie dopiero przy temp zewnętrznej powyżej 20C Ostatnio jak się zdarzyło 14 to dopiero po grubym ciśnięciu było w połowie.
W super miałem jeszcze lepiej bo normalnie było w połowie a potem przekraczało o 1 kreskę. Obie sprawdzałem w serwisie i wszystko w normie
Własne: 147->146->156->159->159->Giulietta->Giulia Super->Giulia Veloce
Jaram się, że jeździłem147 GTA, 156 GTA, Brera Ti, 159 SW Ti, Mito Veloce, Giulietta Veloce, 4C
Jaram się, że siedziałem: Prototyp 8C
Ja nie zwróciłem uwagi że to olej [emoji16] extra że jest ten wskaźnik [emoji41]
Już po wizycie w ASO. Wgrali mi nowe oprogramowanie skrzyni i silnika i o niebo lepiej.
Adf auto - porażka. Nie polecam. Obiecywali że auto ma wszystkie aktualizacje i zrobione kampanie naprawcze. A w rzeczywistości nic nie zrobili...
W Gam wgrali soft silnika i skrzyni i okazało się że jest jakaś kampania na uszczelki kolektora wydechowego i jakaś uszczelka na podszybiu.
Hmm a z którego roku masz Giulię?
Ja byłem na przeglądzie ostatnio i nie miałem żadnych nowych aktualizacji i kampanii.
Jakie wersje masz teraz?
Własne: 147->146->156->159->159->Giulietta->Giulia Super->Giulia Veloce
Jaram się, że jeździłem147 GTA, 156 GTA, Brera Ti, 159 SW Ti, Mito Veloce, Giulietta Veloce, 4C
Jaram się, że siedziałem: Prototyp 8C
Moja jest 2016r.