U mnie okazało się, że było przetarte dwa kabelki idące z centralki do wyświetlacza. Rozkręć konsolę i zobacz stan tych kabli. Można wymienić całą wiązkę.
U mnie okazało się, że było przetarte dwa kabelki idące z centralki do wyświetlacza. Rozkręć konsolę i zobacz stan tych kabli. Można wymienić całą wiązkę.
"Jeśli celujesz w nic, zawsze trafisz!"
Możliwosć zmiany języka jest, przynajmniej ja miałem. Robi się to w dostępnym menu, ale dopóki nie zrobisz porządku z kablami to raczej nie będzie to możliwe.
"Jeśli celujesz w nic, zawsze trafisz!"
no ale masz juz pewniaka ze wyswietlacz jest ok, wiec szukaj dalej po kabelkach.
Wszystko dziala!Winny byl tylko kabel, poruszalem znowu i po chwili sie wlaczyl prawidlowo, juz zmienilem jezyk, podlaczylem telefon (iPhone 3GS), chociaz zalapal dopiero za ktoryms razem, ale jeszcze nie mialem okazji z nikim rozmawiac, to moze jutro. Teraz tylko musze znalezc przycisk od czerwonej sluchawki bo byl ulamany i gdzies mi spadl, mam nadzieje ze nie wessalem go odkurzaczem.
z tym guzikiem to urwanie paly!!! mi sie urywal bardzo czesto bo jest na wysokosci kolana pasazera, a jak usiadzie tam kobieta z torebka to mozesz byc pewny ze go urwieW koncu przenioslem go wyzej, ale bez oryginalnego mocowania tylko na tasme dwostronna, az kolo wskaznika doladowania i teraz mam spokoj.
Ludzie, ten parrot to jest coś okropnego ... Wizualnie okropnie plastikowy, wyświetlacz zastraszający wręcz, wykonanie jak wyżej piszecie kiepski ... Kupiłem niedawno 159 z parrotem, to coś szpeci mi kokpit ... Wcześniej miałem zestaw Nokii CK-200 i nie ma opcji! Wracam do Nokii, czymś takim jak parrot nie chcę szpecić swojej Belli .. Nokia jest genialnie wykonana, designersko w porównaniu z parrotem to dzieło sztuki. Wy musicie tkwić z tym co macie? Czy nie przykładacie do tego wagi?
Z tym, że Parrot bardzo dobrze działa. Bardzo dobrym pomysłem (jeśli szpecenie auta aż tak kłuje niektórych w oczy) jest umieszczenie przycisków pod roletką w tunelu środkowym.
Czy żeby usunąć Parrota to wystarczy przeciąć kabel i zaizolować końcówki? Nie używam go, a denerwuje mnie ten dźwięk przy włączaniu radia.
Czy z tym zestawem działają przyciski na kierownicy, znaczy odbieranie rozmów i przewijanie utworów?