[QUOTE=luckie;2120987]Widział ktoś kiedyś taki wynalazek?
Nie strasz tym zdjęciem![]()
Totalna porażka to "coś"
[QUOTE=luckie;2120987]Widział ktoś kiedyś taki wynalazek?
Nie strasz tym zdjęciem![]()
Totalna porażka to "coś"
Wiecie, windschotty ogólnie nie dodają uroku...
Na pewno ma jeden plus - łatwo założyć i zdemontować bez konieczności wiercenia itd co dla mnie miałoby duże znaczenie. O ile wizualnie to kwestia gustu, o tyle pomysł na sposób montażu jest ciekawy.
O co Ci chodzi z tym wierceniem ? Fabryczny windshot też jest przykręcany i też trzeba "stworzyć" do niego mocowanie ? Wiele akcesoriów fabrycznych w autach, wymaga wiercenia i różnego rodzaju modyfikacji .
Heh, to auto dopiero z pałąkami i windschotem jest petardą, zobacz sobie jak żółty spider Przemka wygląda. Dodatkowo ma jeszcze wymiar praktyczny - mniej wieje w czasie jazdy. Dzięki temu wynalazkowi jeszcze w zeszłym tygodniu można było jeździć bez dachu[emoji846] Nie bój się tych 2 otworów [emoji846]
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Wiesz, dla jednego petarda to pałąki, dla innego body kit a dla jeszcze innego gleba. A dla mnie petarda w starym aucie to 100% seria.
Nie jest to żadna krytyka innych, po prostu każdy ma swoja drogę.
A propo's serii - w katalogu z akcesoriami do GTV są pałąki:
http://www.bozhdynsky.com/wp-content...tober-1999.jpg
Jest też wiatrołap: http://www.bozhdynsky.com/wp-content...ubehor0019.jpg
Pozdrawiam![]()
Moim zdahiem windshot w 916 to lekkie nieporozumienie wizualne.
Fiat Tipo 2020 - Alfa Romeo 916 Spider 1996 - Ducati Multistrada 1100 2007 - Fiat Ducato Autolaweta 2002 - Nissan Leaf 2013
Mam chorobę zwaną ITALIA
I cos mi sie wydaje ze sobie ten windschott odpuszczę na razie, zresztą Alfa już powoli będzie zasypiała w zimowy sen![]()
Moja juz spi od wczoraj. Podnioslem na klockach zebynie niszczyc opon i wyjalem akumulator. Nie przykrywak zeby nie grasowaly myszy pod maska. A z tym ostatnio jest jakis problem bo sporo ich widuje. Szukaja kryjowki na zime...
Fiat Tipo 2020 - Alfa Romeo 916 Spider 1996 - Ducati Multistrada 1100 2007 - Fiat Ducato Autolaweta 2002 - Nissan Leaf 2013
Mam chorobę zwaną ITALIA