Nie mówię że nieAle można normalnie odpisać.
Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka
I oczywiscie criss
Ja nie pisałem że ty się go o to pytałeś, ale mam wrażenie że chciałbyś żeby to zrobił. Co do piekielnych mocy to chciał trochę humoru wprowadzić. A co do winols to mieć go to mniej niż połowa sukcesu, potem zaczynają się mapy, sumy kontrolne, przypisanie dla danej mapy factor i offset, to tak w skrócie są te diabły
Wysłane z mojego F3311 przy użyciu Tapatalka
Przecież ja nie podważam czyjejś wiedzy. Bardziej moja wypowiedź była ukierunkowana na kulturę bo chyba po coś ten dział jest więcej niż glupie odzywki
To masz złe wrażenie CrissBo o niczym takim nie wspomniałem nawet
2ga sprawa to taka że nie mam zamiaru grzebać w mapach bez użycia hamowni.
TOMANO piszesz mi pw i nie mogę Ci odpisać bo masz skrzynke zapchana
Ostatnio edytowane przez Olex ; 24-10-2018 o 19:05
Do grzebania to akurat hamownia jest najmniej potrzebna, bo dużo można zrobić na drodze z logami. Poza tym doskonale byś to wiedział gdybyś faktycznie wiedział co i gdzie ruszyć...
To do wyłączenia egr czy podniesienia dawek rozruchowych potrzebna hamowania? P.s @sdero ma hamowanie [emoji3]
No właśnie A nie wiem dlatego tu jestem![]()
Criss czytaj że zrozumieniem. Napisałem że do grzebania w mapie - czyt. Podniesienia osiągów. Wiem że ma hamownie Ale do KRK mam kawałek!
Cała mapa to jest plik binarny a w nim siedzi wszystko, tylko nie pisałeś nic o tuningu
Aha no to super. Poczytaj raz jeszcze co pisałem bo Ci to kiepsko idzie cośdobra koniec OT bo się śmietnik robi. Nie wiem po co ten dział jak tak skaczecie do gardel ludziom którzy chcą się czegoś nauczyć.