Dzisiaj zrobiłem parę przejażdżek, specjalnie dla Ciebie zawsze z włączonym Spotify przez AA, wszystko było w porządku. Często Ci się tak dzieje czy sporadycznie? U siebie zaobserwowałem przez cały czas posiadania auta natomiast, że pierwsze automatyczne włączenie się PDC np jak gdzieś już dojeżdżam (mam na myśli np. dojechałem gdzie chciałem i parkuję), ma pewną zwłokę - przeszkoda musi być już dość blisko. w sumie trudno się dziwić ze tak zrobili a nie inaczej, bo gdyby nie było zwłoki i czekania na juz bliższą odległość od przeszkody, to PDC sygnalizowałoby co chwila na mieście jakieś przeszkody na zwykłych uliczkach itp.
- - - Updated - - -
właśnie mi takie coś wpadło w oko na alfaowner:
https://www.alfaowner.com/Forum/alfa...g-failure.html
To jest forum. Na pytania ogólne zwykle może odpowiedzieć wiele innych osób na forum, a odpowiedź może być przydatna innym. Pożytek potencjalny dla całej grupy który nie służy społeczności. Nie będę odpowiadał na takie priv, a tylko skrzynka wiecznie się zapycha.
Tematów na nurtujący Was problem szukajcie z googlami a nie wyszukiwarką formuową która jest beznadziejna: w googlach wpisujcie (site:forum.alfaholicy.org/giulia_stelvio <TEMAT>). Wiele rzeczy na forum było wielokrtonie, najwyżej w tamtych wątkach dopytujcie żeby śmietnika nie robić na forum.
OK, też będę na to zwracał uwagę, w razie jakbym to zaobserwował u siebie to dam znać
To jest forum. Na pytania ogólne zwykle może odpowiedzieć wiele innych osób na forum, a odpowiedź może być przydatna innym. Pożytek potencjalny dla całej grupy który nie służy społeczności. Nie będę odpowiadał na takie priv, a tylko skrzynka wiecznie się zapycha.
Tematów na nurtujący Was problem szukajcie z googlami a nie wyszukiwarką formuową która jest beznadziejna: w googlach wpisujcie (site:forum.alfaholicy.org/giulia_stelvio <TEMAT>). Wiele rzeczy na forum było wielokrtonie, najwyżej w tamtych wątkach dopytujcie żeby śmietnika nie robić na forum.
Maglownica do wymiany. Część zamówiona. Czas oczekiwania ok tydzień. Samochód zastępczy. Marka premium. Co ja mam rodzinie powiedzieć przy grobach? Znowu będzie beka w ch... że Alfa w serwisie. Taka jest prawda. Nie będę się nawet starał tłumaczyć i bronić. Alfy się psuły z małymi wyjątkami psują i będą psuły a Giulia to "kontynuacja tradycji".
Własne: 147->146->156->159->159->Giulietta->Giulia Super->Giulia Veloce
Jaram się, że jeździłem147 GTA, 156 GTA, Brera Ti, 159 SW Ti, Mito Veloce, Giulietta Veloce, 4C
Jaram się, że siedziałem: Prototyp 8C
U mnie bylo dokładnie jak piszecie Radzę szybciutko na serwis bo nie wiadomo czy podczas jazdy cos nie jeb... Nie ma żartów
Własne: 147->146->156->159->159->Giulietta->Giulia Super->Giulia Veloce
Jaram się, że jeździłem147 GTA, 156 GTA, Brera Ti, 159 SW Ti, Mito Veloce, Giulietta Veloce, 4C
Jaram się, że siedziałem: Prototyp 8C