Stary Spyder był drugi![]()
Jurajski Klub Alfa Romeo
www.jkar.org
Warsztat samochodów włoskich
www.flar-ital.pl
Dorabianie części, elementów itp na zamówienie - kontakt PW
noooo, a jak ktos narzeka na organizacje, to bylo zobaczyc co dzialo sie na Wegrzech.... Czeski film, nikt nic nie wiedzial.... I nawet wtedy jakos nie mialem ochoty narzekac.
Za rok znow znajdzie sie ktos, kto zaczepi wackiem o sprezyne w materacu albo bedzie narzekal, ze mu sie zwrocila kielbasa zapita litrem czystej. Jesli ktos jest masochista - to organizatorzy. Ja zas czuje sie jak sadysta, choc de facto za zlot zaplacilem.... wiec powinienem wymagac, nie? Znow nie mialem jacuzzi w pokoju, no!
Rigobert! Nie chowaj tego skarbu tylko dla siebie! Dawaj!!!
Bobryt, wyobraź sobie, że wracamy z lotniska i był wypadek. Zderzyło się jakieś auto z lawetą a niej stała Gtv-kaChyba nie zdążyli na nasz zlot!
z lawetą zderzył się jakiś fiat, który stał na pasie trawy oddzielającym dwie jezdnie.
Też nie załapałem się na troleje,ani stewarda pomimo 3 podejść, ale trudno się mówi. Nie po to jechałem na zlot i akurat z tym to zawaliła firma zewnętrza. Dziwne że nikt nie narzekał jeszcze na brak WC na początku imprezy![]()
no troleje nam odpadły faktycznie i steward też, ale chciałam przejechac sie alfą i to mi się udało- po tym moge stwierdzić- manual jest lepszy no i obowiązkowo V6. żałuję tylko jednego, i napewno Maciek mnie poprze-szkoda że nie poprosilismy o przejażdżkę błękitną GTA, bo tego poprostu nie przeboleje. i nie narzekam bo narzekanie zostawiłam w domu. na zlot włączona była opcja wariactwo. pozdro![]()
bija22 i Alfa156 V6 są powody do mruczenia
...i do płaczu
Ja proponuje małą zrzutę na kiełbasę dla bociana i problem z głowy;P
Dawno się tak nie śmiałem laaaaaKiełbasy tyko dla oganizatorów toż to rasizm.
Popieram bociana i walczmy wspólnie o kiełbasy ;p
[QUOTE=Superjahu007;213122] startowałem na 1/4 mili i nawet załapałem się na finał w którym nie brałem udziału.
jahu masz szczescie ze nie zrobilem trolejow i testu stewarta
---------- Post dodany o godzinie 16:50 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 16:48 ----------
żałuję tylko jednego, i napewno Maciek mnie poprze-szkoda że nie poprosilismy o przejażdżkę błękitną GTA, bo tego poprostu nie przeboleje.
jak najbardziej popieram ale przeciez za rok pojedziemy twoja GTA![]()
o co k'mon???
No własnie sabina uzbierałas w sobote od alfistów to teraz prezentuj Gta.
Jeszcze raz i nie ostatni napisze że poprostu Było zaje.........iście i organizacja cacy i wszystko fajnie bylo tylko szkoda że 3 dni a nie np miesiąchehhee, pozdrowionka dla wszystkich których poznałem w gadkach i odwiedzinach
i reszty zlotowiczów. A co do kiełbasy to ja jakoś nie narzekałem zjadłem dwie kielbaski i mi stykneło bo ja w większości to żylem imprezą ,zlotem i towarzystwem wspanialych ludzi
![]()