Zamontowane ...
![]()
Dasz namiary na te nakładki?
Musiałeś je jakoś dopasowywać, bo to raczej nie jest ORI
oczywiście że OE- ma czerwone podświetlenie ja zmieniłem je na białe
Darek ale w katalogu akcesoriów aktualnych to chyba teraz jest to podświetlenie białe, nie? Wcześniej było czerwone. Dobra, pisz jak to zmieniłeś i mam prośbę. Wrzuć fotki tego działającego w nocy, ale nie tak jak wrzuciłeś z oddali, ale z bliska mniej więcej tak jak na zdjęciu powyżej. Ciekawy jestem jak to wygląda. Sam to podłączałeś?
Z drugiej strony cena tego akcesorium zabija. Minimum to 850 zł wyszukałem. Może ktoś ma jakieś wieści gdzie to kupić taniej? Może zrobimy jakieś zamówienie zbiorowe i utargujemy więcej w jakimś ASO?
Jako OE akcesorium nadal ma podświetlenie czerwone, a zmieniłem to w ten sposób ze diody czerwone które wchodzą do oprawki połączone z włóknami światłowodowymi zastąpiłem zimnymi białymi.
tak sam to podłączyłem kable w zestawie są długie i mają szybkozłączki - ciągniesz oba aż do lampki górnej słupkiem przednim i pod podsufitką - mi montaż ( nie licząc lutowania nowych diod) zajał ok 1,5 godziny.
foty zrobię Ci jutro.
mnie to kosztowało powiedzmy ok 15% ceny katalogowej
Ok, daj foty przy okazji. Darek sam trochę prowokujesz kolejne pytania, bo niby jakim cudem 15% ceny katalogowej...? za 15% to ja kupują trzy zestawy. Jeden dla siebie, dwa na handel... hehe
Poza tym w katalogu akcesoriów wygląda to tak jakby było podświetlenie białe. Czerwone trochę słabo byłoby u mnie, bo auto mam czerwone. Może być tego za dużo. Białe ładnie by się z zegarami zgrywało.