Cena 390+30 euro za wysyłkę - żeby uniknąć prowizji polecam płatność Revolut + Paypal.
Auto rocznik 2017 bez SGW - sprawdzali po VIN.
Na kartce z instrukcją, którą dostałem jest informacja o Bluetooth - napisałem, żeby coś mi na ten temat powiedzieli bo przy zakupie nic o BT nie było wspominane/
Dodatkowo pytałem o możliwość wykrycia tego dongla bo gdyby to był prosty układ wyłączający ABS to można byłoby wykryć różnice w przebiegu poszczególnych komponentów - panowie odpisali - "Even the mileage is no problem. The ABS is not switched off. There is only another strategy active."
Przełącznik ON/OFF działa przy zatrzymanym samochodzie czyli, że po ruszeniu w trybie D można przełączyć się na A w trybie ESC OFF. Po zatrzymaniu jakieś 3/4 sekundy po włączeniu trybu N lub A czuje się odbicie pedału hamulca - włączonego ABS.
Dongla należy wyciągnać z OBD po zakończonej zabawie (nie ma to znaczenia czy przy włączonym silniku czy wyłączonym), bo ciągnie prąd.
Korzystając z okazji, że we Wrocławiu pada, miałem dzisiaj z rana okazję przetestować dynamiczne ruszanie z hamulcem w podłodze - oczywiście na torze.![]()