Witam dzisiaj mnie spotkała dziwna rzecz, w czasie jazdy i postoju auto dawało dźwięki podobne do braku zapiętych pasów, zero informacji o jakiejś awarii na desce rozdzielczej, pasy zapiete drzwi podomykane czy ktoś miał coś takiego kiedyś
Witam dzisiaj mnie spotkała dziwna rzecz, w czasie jazdy i postoju auto dawało dźwięki podobne do braku zapiętych pasów, zero informacji o jakiejś awarii na desce rozdzielczej, pasy zapiete drzwi podomykane czy ktoś miał coś takiego kiedyś
Może leżało coś na fotelu co wzbudziło na nierównościach czujnik. Pozdrawiam.
tylko pasy brzęczą, reszta wyświetla się na ekraniku kierowcy, może pasy były niedopięte, zresztą jak dobrze pamiętam to chyba też czasem ten brzęczyk coś marudził w moim Mito, ale zanim dojechałem do serwisu to już ucichł, a na pierwszym serwisie kazałem go wyłączyć
Jak wyłączyć brzeczyk pasów, raz mi się pojawiła taka opcja w ustawieniach a teraz wchodzę i nie ma..??
Wysłane z mojego FIG-LX1 przy użyciu Tapatalka
Z menu wyświetlacza nie ma możliwości jego wyłączenia. Może zauważyłeś tzw beep prędkości.
nawet po lificie 2014 rok?
Wysłane z mojego FIG-LX1 przy użyciu Tapatalka
Za takie "bajery" dostaje się gwiazdki w ENCAP, więc raczej nie da się wyłączyć z poziomu zwykłego użytkownika![]()
Tak, ASO, lub może MES, ale co do tego drugiego to już niech się koledzy wypowiedzą.
Można włożyć zaślepkę pasa.