Możesz zacząć od wykupienia raportu.
Możesz zacząć od wykupienia raportu.
Sprawdzanie przebiegów i historii serwisowych ASO "24h/7 dni" m.in. Alfa, Fiat, Lancia
Na jakiej stronie? Jest ich kilka a ja nie jestem przekonany co do jakości informacji z takich źródeł.
Czy ktoś z was korzystać z MM motors z Kielc? Warto nie warto? Kolega chyba znany w środowisku?
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Samochody kupowane z Auto1, więc "ładną otoczkę" sobie zbudował, ale jak ktoś jest temacie to powinien wiedzieć, że "ideały" tam się raczej rzadko trafiają, a ich prawdziwy stan poznaje dopiero jak się pojawią w kraju. Czasem "myli" mu się ilość właścicieli etc. Jak nie ma nic do ukrycia niech pokazuje wgląd do aukcji z A1 i komplet zdjęć
"Fachowe wykłady" na profilu nie do końca pokrywające się z rzeczywistością lub czasem np. powielane mity nie zgadzające się z faktami.
Sprawdzanie przebiegów i historii serwisowych ASO "24h/7 dni" m.in. Alfa, Fiat, Lancia
Dzieki za informacje. Ciekaw jestem czy ktoś może kupił od niego i jak się sprawuje na dłuższym dystansie?
Cześć,
Oglądał ktoś z Was może tę Brere?
otomoto.pl/oferta/alfa-romeo-brera-brera-2-4-jtd-200km-niski-przebieg-rejestracja-2012-ID6BG2eS.html?fbclid=IwAR2ZeUN3xaLwHBpXxpR1sjEYm4i HcX2Kwx_in7M_Fd2cNezdOq0jwlgKfBk
Jeśli wszystko bedzie w porządku to myślę, że się opłaca. Sam niedawno kupowałem Alfę z tego rocznika, z prawie takim samym przebiegiem, z tym samym silnikiem, ale mniejszą mocą w podobnych pieniądzach.
Po negocjacjach myślę, że może CI się jeszcze uda zbic 1 czy 2k.
Generalnie taka cena, za 7-8 letnie auta jest raczej bardzo przystępna. Oczywiście w porównaniu z innymi egzemplarzami, może wydawać się ona spora, ale myślę, że lepiej zapłacić więcej na starcie za pewne auto i mieć spokój. Ja moje mam prawie 3 miesiące ii przez ten czas, wczoraj spaliła mi się jedynie żarówka![]()
Oglądałem tą Alfę na żywo jakiś czas temu. Nie mierzyłem lakieru bo od początku byłem nastawiony raczej negatywnie ze względu na kolor, ale chciałem obejrzeć auto w przedziale cenowym koło 30 tys.Auto zadbane w środku. Jeśli chodzi o karoserię to od strony kierowcy jest spora wgniotka na progu - przejechany o jakiś krawężnik, czego na zdjęciach nie zauważyłem.
Alfa trochę już stoi, choć podobno poprzedni właściciel sporo zainwestował i handlarz ma sporo faktur. To co zauważyłem pod maską to mokra obudowa egr.
Witam, dzisiaj byłem oglądać Brerę i mam kilka pytań. Dodam że auto sprowadzone w 2016 roku z niemiec przez pewnie alfacholika bo samochód stoi na klubowych ramkach.
VIN: ZAR93900005012705
1. Oboje drzwi jest troszkę "siadniętych" i czy mam się tym przejmować? Dodam że maska ma szpachli i to dość sporo (ok. 800) w jednym miejscu i jedno nadkole lakierowane, reszta w porządku.
2. Ukłąd wydechowy jest wymieniany tylko jakoś długość końcówek się różni da się to jakoś ogarnąć?
3. Obok świateł brakuje jakiś zaślepek, możliwe że je ktoś ściągnął bo były innego koloru i psuło wygląd samego auta?
![]()