U mnie jest dokładnie tak samo - bez zapłonu odtwarzanie muzyki z USB nie działa.
U mnie jest dokładnie tak samo - bez zapłonu odtwarzanie muzyki z USB nie działa.
dla mnie fabryczny zestaw to dramat- jeden z większych minusów tego auta. mam dokładnie taki jak autor postu, z wysuwanym monitorem
największe minusy
- brak odtwarzania muzyki przez bluetooth
- słaba grafika - nawet zmodowany soft nie pomaga
- brak obsługi telefonu na wysuwanym wyświetlaczu, po co w ogóle dali przycisk na konsoli, żeby tylko po kliknięciu wyświetlało connected ?? :/
- bardzo mało intuicyjna obsługa całego systemu, od zwykłych ustawień po nawigacje.
mam porównanie z QV 2010 ,z podobnych rocznikow przez ostatnie dwa lata miałem mini cooper s 2012, bmw e91 2011, peugeota 208 gti 2013, w każdym z systemów multimedialnych tych aut było sporo więcej funkcji, łatwiejsza była obsługa etc.
Kolejną skuchą jest brak możliwości przewijania mp3 z pendrive'a. Można przejść bo poprzedniego/kolejnego utworu. Nic więcej. W przypadku kiedy słucham godzinnych setów jest to uciążliwe:/
Czytajcie ze zrozumieniem koledzyPisałem o przewijaniu. Nie zmianie utworów
Jak odtwarzamy mp3 z CD możemy przewijać (przejść do innego punktu czasu danego utworu), takiej opcji w odtwarzaniu z pendriv'a nie ma.