Za 30 tyś będzie bardzo ciężko coś z Giulietty wybrać.
Za 30 tyś będzie bardzo ciężko coś z Giulietty wybrać.
nie przesadzaj!
patrząc na Twoje "kryteria" to takiego auta nie ma tylko najwyżej uzdatniona do jazdy igła z zachodu. chcesz diesla z pewnym przebiegiem od 2015 r. w górę to szukaj od 50-55 w górę a nie ulepy i okazje po 30 tyś
inna sprawa ze na co liczysz że kupił ktoś diesla i 3ma pod kocem? to auto ma zarabiać! wiec nie zdziw sie jak 4 latek będzie miał i 200 tkm. ja np mam julke w benie z 10.2017 i ma 45 tkm to ile mają 5- 6 letnie?
Ale przepraszam jaka patologia?! Kto ci bronił? Możesz też tak robić i zamiast zbierać latami siano na nowy, możesz trzapac co autko po 7 tyś na czysto ściągając i picujac te cudeńka.
- - - Updated - - -
Święta prawda. Dlatego ja nie chciałem się użerać z panami samochodowego świata, tj. Handlarzami i kupiłem nowe takie na jakie było mnie stać, w utrzymaniu też. I nie jest to Veloce.
- - - Updated - - -
Proponuję temu kto chce kupić nawet najsłabszą Giulietta najpierw kupił ja za te minimum 70 tyś, A potem po 3-4 latach sprzedał za 30. Czekam na takiego dobrodzieja...
- - - Updated - - -
Swinto prawda. Moją jeżdżę od listopada. Dziś ma 8250 km. Po roku będzie miała min. 25 tyś. A nie jestem handlowcem. Pytam gdzie są ci co kupują nowe auta i jeżdżą nimi maks 10000 rocznie po czym sprzedają za pół darmo?
Chodzi mi o patologię związana z leceniem w ciula z kręceniem liczników, malowaniem i pierdoleniem, że nie tłuczona i jakaś pinda do roboty na autostradzie latała itd....
Wiadomo także, że nie kupisz wózka wartego 70k za 30
Choć mi się tak udało kupić pięcioletnią Octavię w 2010 roku za pół ceny rynkowej. Ale to było od kumpla co napalił się jak stonka na oprysk na świeżutką A4 i potrzebował kasy na wczoraj to zrobiłem mega interes![]()
A tak to trzeba być czujnym jak chce się kupić ja już nikomu nie wierzę nawet ta Alfa co stoi w Olsztynie u dealera też niby pierwszy właściciel a niestety nie a walą ściemę, że tak![]()
45 chyba nie przejdzie jak było podejście za 30
https://www.otomoto.pl/oferta/alfa-r...-ID6Bqbtw.html
A w używkach od dawien dawna nic się w sumie nie zmieniło i cena z czegoś wynika (tym bardziej u handlarza czy w komisie).
Ostatnio edytowane przez KoŁoS ; 14-03-2019 o 11:15
Sprawdzanie przebiegów i historii serwisowych ASO "24h/7 dni" m.in. Alfa, Fiat, Lancia
nie przesazaj- nikt bez powodu za połowę wartości nie oddaje dobrego auta, więc nie powielajmy tego idiotyzmu, podobnie mitu, że samochody np w De stoją za ułamek ceny rynkowej.