Poszukuje miejsca, gdzie skontrolują mi dogłębnie samochód. Najlepiej okolice Bielan i w rozsądnych pieniądzach.![]()
Poszukuje miejsca, gdzie skontrolują mi dogłębnie samochód. Najlepiej okolice Bielan i w rozsądnych pieniądzach.![]()
A propos serwisu klimy... to swoją naprawiłem, ale poza Warszawa niestety. Miałem kilka spraw do ogarnięcia, m.in. blacharskie, wiec podjechałem do Darka Mr Alfa w Tarczynie (użytkownik Ghostrider tu na forum). Klima została naprawiona w zaprzyjaźnionym z nimi serwisie klimatyzacji. Niestety musiałem wymieniać kompresor. Po naprawie chłodzi elegancko.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Siema, po poczytaniu kilku stron oddałem swoją 159 do Garaż Fort Mokotów na przegląd ( oleje, filtry itd) dodatkowo chłopaki zmienili mi uszkodzoną obejmę. Polecam bardzo! Szybko, sprawnie i niedrogo. Wrócę do nich na pewno
Bardziej informacja niż polecenie: ROBCAR - Parowcowa Warszawa.
-Problem z czujnikiem pomiaru ciśnienia doładowania.
-Rozwiązanie, montaż nowego czujnika, ccena części, zamiennik 50 pln, oryginalny Boscha 130, najdroższe opcje na rynku ok 330.
-Co zostało zrobione: diagnostyka komputerowa, diagnoza, wymiana czujnika, naprawa zacinającego się zamka maski
-cena.. 780 pln. Sami oceńcie czy adekwatna, gdyż moja prywatna opinia mogła by mnie na ban za słownictwo narazić
-od siebie dodam, że obsługa bardzo miła, uczynna i kontaktowa.
Ostatnio robiłem u nich 2 razy swoją i również mogę szczerze polecićSiema, po poczytaniu kilku stron oddałem swoją 159 do Garaż Fort Mokotów na przegląd ( oleje, filtry itd) dodatkowo chłopaki zmienili mi uszkodzoną obejmę. Polecam bardzo! Szybko, sprawnie i niedrogo. Wrócę do nich na pewno![]()
Gdzie ktoś w Warszawie dobrze sprawdzi mi Alfe gt? Zawieszenie silnik turbo itd i w jakiej cenie.
AJS-Service Trakt Lubelski numeru nie pamiętam. lepiej zadzwonić i pogadać. 607-253-118
Była 145 1.6 TS 99r. WL 6685F
Była 155 2.0 TS 16v 95r WL 0853J
Była 145 1.6 TS 00r. WF 9597H
"A zatem posiadanie tego samochodu jest jak życie z przepiękną, lecz przy tym zdrowo kopniętą dziewczyną. Bardzo dobrze wiecie, dlaczego się zaangażowaliście. I w tym samym stopniu jesteście świadomi, że wasz związek po prostu nie ma żadnych szans."
J.Clarkson
Warszawscy Alfaholicy - Facebook Group
Brera Team Poland - Facebook Group
Witam. Podpinam się do tematu. Czy zna ktos godnego polecenia mechanika z Niemiec lub chociaz blisko Niemieckiej granicy? Dodam ze w mojej 159 swieci sie check i sa ta bledy cisnienia turbiny i czujnika temperatury powietrza zasysanego.. jeden mechanik powiedzial ze klapy wirowe. Mozliwe? Skoro silnik pracuje normalnie, moc ma tylko ciężko odpala. Dodam ze egr usunięty. Pozdrawiam
Ostatnio edytowane przez Antuan159 ; 04-04-2019 o 08:10
"A zatem posiadanie tego samochodu jest jak życie z przepiękną, lecz przy tym zdrowo kopniętą dziewczyną. Bardzo dobrze wiecie, dlaczego się zaangażowaliście. I w tym samym stopniu jesteście świadomi, że wasz związek po prostu nie ma żadnych szans."
J.Clarkson
Warszawscy Alfaholicy - Facebook Group
Brera Team Poland - Facebook Group