U mnie pod Poznaniem kilka Julek jeździ, ale żadna nie na klubowych ramkach
Tak czy siak pozdrawiam wszystkich - może akurat ktoś po prostu nie ma ramek![]()
U mnie pod Poznaniem kilka Julek jeździ, ale żadna nie na klubowych ramkach
Tak czy siak pozdrawiam wszystkich - może akurat ktoś po prostu nie ma ramek![]()
Pozdrowienia dla kolegi/koleżanki przejeżdżającego wczoraj w godzinach popołudniowych oraz dzisiaj rano przez miejscowość Chudów w srebrnej Julce
Pozdrawiam białą Julkę widzianą wczoraj w Krakowie - KBC![]()
Kolejne pozdrowienia dla żółtej Mito widzianej na Krakowskim Bieżanowie dwa dni temu![]()
Pozdrowienia dla białej Julki na trasie Olesno-Lubliniec DK 11 ok 10-11 godziny na blaszkach PK
Pozdrowienia dla kierowcy żółtego Mito SBI... widywanego w Czechowicach, czy to ktoś z forumowiczów?![]()
12 stycznia. Niedaleko wrocławia, pozdrawiam fioletowego Giulietta ;D
Pozdrowienia dla szarej Julki ERA, z którą wczoraj razem lecieliśmy od Głuchowa do granic Łodzi![]()
Pozdrowienia ze Skórzewa ;-)
Pozdrowienia dla wszystkich kierowców Julek jadących z rana ok 7.30 - 8.00 do pracy warszawskimi ulicami Słowackiego, Mickiewicza, Andersa. Przynajmniej 4-5 różne Julki widuję jadąc do pracy
Po Warszawie jeździ już tak dużo alf w szczególności Julek, że powoli przestają być oryginalne na drogach![]()
Moja jest czarna (a przecież białych i czerwonych najwięcej się widuje na drogach), a nawet na parkingu pod wiaduktem przy dworcu gdańskim stoi taka sama obok której zdarza mi się parkować.
Nie zauważyłem żeby jakakolwiek Julka miała ramki klubowe ale ja też nie mam![]()
Pozdrawiam alfaholików z Warszawy