witam potrzebuje schemat instalacji elektrycznej do 159 1.9jtdm 8v chodzi mi o wtyczke sterownika i body komputer. mam problem z immo mianowicie po podlaczeniu pod kompa pokazywalo transporder kluczyka kluczyki zakodowalem i auto raz jezdzilo tydzien potem nie palilo az wreszcie calkiem przestalo odpalac wyciagnalem sterownik i wyslalem do pl gdzie elektronik zalozyl emmulator( problem jest w tym ze auto stoi w hollandii ) gosc odeslal mi sterownik i auto nie odpalalo wiec ucialem kable modulu poniewaz po zalozeniu emmulatora trzeba odlaczyc antene stacyjki a tutaj sie niestety nie da, po odcieciu dwoch skreconych kabli z wtyczki sterownika auto odpala ale nie ma abs asr itd szukalem tez stalego plusa na sterowniku ale nie ma ci u ktorych kupilem emmulator nie maja na to pomyslu moze ktos wie czy da sie pozbyc starego sygnalu z anteny stacyjki i czy to wogole jest do opanowania,moze trzeba wymienic cale immo ze sterownikiem tylko czy z innego auta zadziala czy trzeba programowac w aso ,jesli ktos mial ten problem moze podpowie ....