[MENTION=79102]KurushUrush[/MENTION] na stronie 1664 tego wątku ją obsmarowaliśmy![]()
[MENTION=79102]KurushUrush[/MENTION] na stronie 1664 tego wątku ją obsmarowaliśmy![]()
A widzę ;p dzięki za info
Cena mocno atrakcyjna, a to puknięcie wygląda na delikatne, warta zainteresowania?
otomoto.pl/oferta/alfa-romeo-brera-2-4-jtdm-210-km-full-opcja-skora-panorama-navi-dwa-kluczyki-ID6BUaP1.html?
Sądzę, że w moim przypadku problem polega między innymi na tym "cokolwiek". Cokolwiek o nich wiem, nie na tyle żeby kupować, zwłaszcza że oglądałem dopiero 4 alfy... i nie na tyle żeby kupować raporty vin, bo prawdopodobieństwo, że oferty brane przeze mnie pod uwagę będą trafione jest niewielkie, co chyba się potwierdza...po za tym oglądanie na żywo aut traktuję jako nowe, przydatne doświadczenie. Rozumiem, że przebieg o którym wspominasz odczytałeś z jakiejś bazy vin, czy możesz (czy możliwe jest) wskazanie "najlepszej" (lub najlepszych) szukajek?
Oglądałem (tylko dla oglądania bo celuję w 1.9 i bez "skóry") jeszcze taką -> otomoto.pl/oferta/alfa-romeo-159-zadbany-bardzo-ladna-ID6BO6iZ.html#2272ef7600, wygląda zdecydowanie najlepiej ze wszystkich które widziałem, wg sprzedawcy: przód i tył malowany, nowy akumulator, nowy rozrząd, regenerowana turbina.
Witam. Szukam alfy 159 w sedanie, najlepiej kolor czarny albo ciemnopodobny, rocznik 2007 i w górę. Max 17k. Silnik diesla 150 albo 170km. Znalazłem u sprzedawcy CARSELECT PIOTR GIENTKA alfę za 15900. Nie mogę podać linka niestety. Możecie rzucić na nią okiem? otomoto.pl/oferta/alfa-romeo-159-slicznaczarnaczerwona-skoranavi100-asogwarancjavip-ID6BUgkR.html#38d51ee3c3
Ostatnio edytowane przez Matticzek ; 11-05-2019 o 21:41
Okej, dzięki, zapytam o VIN i dam znać jak go dostanę.