Napisał
kylo1986
Ogólnie dalej utrzymuję ze classic to nie nauka czegokolwiek, ogólnie 21 kilometrów od 10 do 16, możliwość jeszcze odrzucenia maks 9 na wolnych 30 minutowych jazdach.
Regulaminu nie czytałem i jakbym czytał to tez bym nie przyjechał (Herbi mówiłeś że niezrozumiesz dlaczego jednego człowieka tutaj ni ma), w opcji gdzie do każdej minuty dostajesz blisko 3 sekundy w gratisie ni ma sensu. Ba nawet coś wygrałem, bo po tych przelicznikach wyszło do 3 litrów pojemności, z tym że już wyjeżdżałem jak mi ktoś to powiedział i nie ogarniałem jakim cudem z czasem 14,22 to sobie pojechałem
I dzięki temu zauważyłem ten lepszy czas, ostatecznie w pucharze forzy z czasu 13.41,30 ogólnego z generalki, zrobiło się 14.22,37. Tak więc z teoretycznego drugiego piąte. Nie kumam jaki to puchar marki w opcji stosowania jakiegoś przelicznika, gdzie ogólnie go nie ma
Czyli ogólnie nie ma po co jeździć, bo ani w dupie, ani w ręku. Jedynie co to można graty posprawdzać, bo na takim dystansie raczej nic konkretnego się nie wysra