Cześć, oglądał ktoś ten wóz? https://www.otomoto.pl/oferta/alfa-r...-ID6BVYfP.html
Cześć, oglądał ktoś ten wóz? https://www.otomoto.pl/oferta/alfa-r...-ID6BVYfP.html
Witam wszystkich,
mozna prosic o sprawdzenie VIN ZAR94000007081838. otomoto.pl/oferta/alfa-romeo-giulietta-170-km-i-wl-serwis-wyposazenie-gwarancja-ID6BVbSa.html
z gory dziekuje,
pozdrawiam
- - - Updated - - -
Cześć
Oglądałem i się nie zdecydowałem
- lewa strona malowana jeszcze we Włoszech - całkiem ładnie
- prawa strona malowana w Polsce - bardzo niestarannie
- na bodajże dwóch nadkolach miernik wskazywał 1700 mikronów
- zderzak tył i przód malowany prawdopodobnie też w Polsce
- rocznik szyb w zależności która ale przedział 2010,2011,2012 + przednia 2015, ale to mogła być zwykła wymiana
- nie malowane - maska, dach, tylna klapa
- demontowana tapicerka - boczek przednich prawych drzwi, prawdopodobnie tylnej klapy
- zdejmowana kierownica - ponoć do obszycia
- w bocznych drzwiach jakaś "wtykana" w boczki listewka imitująca obszycia
- zapocony silnik z prawej strony + od dołu (prawdopodobnie leci z góry)
- amortyzatory ok 51-52%
- przednie tarcze za chwilę do wymiany (spory rant)
- felgi ładne, ale opony najtańsze Chińskie (bardzo głośne), drugiego kompletu nie widziałem
Przebieg prawdopodobnie autentyczny. Niestety zero historii w bazie serwisowej Alfy
Ogólnie samochód z odległości prezentuje się bardzo ładnie. Z bliska ma sporo mankamentów. Nie skreślałbym go gdyby cena była bardziej atrakcyjna.
To tak z grubsza. Jeżeli ktoś miałby pytania zapraszam na priv.
Pozdrawiam
Cześć,
Mogę prosić o sprawdzenie Julki: VIN ZAR94000007198881
otomoto.pl/oferta/alfa-romeo-giulietta-ze-szwajcarii-alfa-gulietta-skora-automat-nawigacja-1-4-turbo-170km-ID6BPqmf.html#b7abf8ddb9
Dzięki!
Cześć,
Od kilku miesięcy szukam automatu i ze swojej strony mogę napisać kilka spostrzeżeń:
- Preferowałbym PL bazując na wypowiedziach z forów a także warunkach parkingowych na zachodzie (wbrew pozorom mało garaży, w większości auto poobijane, ze względu na brak miejsca)
- Ogłoszenie trochę już stoi a były już pytania o VIN tutaj jak i w autobazie i tego typu serwisach
- Opis jest tak niechlujny, że aż się odechciewa
- Cena jest nieco poniżej średniej, więc spodziewałbym się dosyć poważnej naprawy w niedalekiej przyszłości
P.S.: Sprzedający ma taką oto firmę: firma.egospodarka.pl/raporty-o-firmach/firma,14632464,krzysztof-gnacy-kreator.html - ja bym się mocno zastanawiał
Majac takie kryteria wybierz sie do salonu po nówkę.. nie ma samochodów nowych za 1/3 ceny nowego..
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Bez urazy, ale wypowiedź nie jest pomocna ani nie odnosi się do kontekstu (napisane jest, że przy takim wyposażeniu cena jest poniżej średniej). Nie ma nowych w TCT / beznyna a na rynku używek jest 17 ogłoszeń na otomoto a jeżeli zawęzić poszukiwania do choćby koloru to już mamy dosłownie kilka sztuk. Jako nowi użytkownicy forum i być może konkretnego egzemplarza samochodu oczekiwalibyśmy raczej porady a nie ganienia za chęć kupna bądź co bądź w miarę nowego samochodu w przyzwoitym stanie za pół darmo, gdzie oznacza to tak naprawdę ~45 tysięcy zł.