Pozdrowienia dla kolegi ze srebrnej 145 jechaliśmy dziś rano ul. "Petofiego" w Krakowie.
Pozdrowienia dla kolegi ze srebrnej 145 jechaliśmy dziś rano ul. "Petofiego" w Krakowie.
pozdrawiam marcinchorzów który pucował dzis swoja alfine na "kerfuże" byłem czarna 147 Gta do sprzedania i sie sprzedałąmachałem ale pełna ignorancja z Twojej strony
byłes zajety bella
Zaczęło się niewinnie od pięknej 147 po 30sztuce tej marki stwierdzam że virus Alfa działa
Aktual:
AR 166FL 3.0 v6
AR GT
AR 166FL 2.4jtd 20v
Zastava 750
Wybacz marshall widziałem czarne cudo ale nie wiedziałem że machasz sorki . A zdrugiej strony byłem całkowicie pochłoniety nakładaniem wosku że mogłem przeoczyc ten fakt ;-) na drugi raz podjedz to pogadamy.Gratuluje dobrego interesu .Pozdrawiam i do zobaczenia
SYSUNIAdq czyżbyś nie wytrzymał we czwartek stojąc po 22 w korku..?
Stałem akurat w nim i mignąłeś mi się na wysokości zajezdni tramwajowej.
Ale nareszcie robią nam porządną drogę![]()
pozdrowienia dla ciemnej 156 w JTD na rejestracji SO..... jechaliśmy wczoraj "łeb w łeb" z brzezinki na laryszmuszę przyznać że takiego kompana na drodze nie miałam
manadatów trochę byśmy uzbierali
na koniec łapka zza szyby i trąbnięcie
![]()
A Koleżankę to gdzie w tych Mysłowicach wypatrywać? Prawie codziennie dojeżdżam w okolice Chopina, Katowickiej i ogólnie centrum i nie przypominam sobie żadnej oznakowanej/klubowej 147. Moje cechy: podkładki IKAR'owe rej SM 40...., czarna 159 SW; czasami zielona 33 z podpisu.
Jak by co proszę o intensywne obtrąbienie :-)
33 1.7IE 8v Mirto Verde; 75 1.8 ie Rosso Alfa; 159 SW JTDm Q4 Nero Carbonio Met. & Poltrona Frau inside
Ypsilon 0.9 TA BiColore Platinum
było: 147 Selespeed, 146 1.6 TS
Pozdrowienia dla kierowcy 156 SR74..., z którym się dziś mijałem po 8 na obwodnicy obok Carrefura w Rybniku. Tak szybko jechałeś, że nawet koloru nie zapamiętałem![]()