Mowa była o QV, więc spodziewać można się było, że powinny być w standardzie ale w sumie nic dziwnego, że za wszystko bez względu na wersję silnikowa trzeba dopłacać...![]()
Mowa była o QV, więc spodziewać można się było, że powinny być w standardzie ale w sumie nic dziwnego, że za wszystko bez względu na wersję silnikowa trzeba dopłacać...![]()
Moja giulietta MA w wersji Distinctive miała xenony (i do tej pory wydawało mi się że wszystkie Distinctive je mialy) - świeciły naprawdę przyzwoicie. Obecnie w giuli mam xenon 25W i nie wiem czy jest to autosugestia czy jednak świecą ciut gorzej niż w Julce. Ale mam jeszcze porównanie do full ledów z Mazdy 6, gdzie tutaj odczuwam zauważalny krok wstecz.
Tym bardziej mnie dziwi fakt że jeżdżą QVki z H7.
Zawsze jest alternatywa w postaci Ledówjak sie nie ma Ksenona
1. patrząc na ogłoszenia w około 60% oferowanych używanych aut są xenony.
2. w serii w żadnej wersji nie było - często samochód był konfigurowany na tzw stock i wówczas można było trafić.
3. wg cennika 3500 dopłaty za xenony i 950 za spryskiwacze reflektorów.
W wersjach przedliftowych ksenony były w pakiecie z Blue&me i wychodziły jeszcze taniej, grzechem było nie dobrać. Mi się wydaje, że ta opcja była dość często wybierana i jest popularna w Giulietcie. QV w standardzie miała wewnątrz i na zewnątrz wszystkie akcenty "sportowe" ale resztę opcji trzeba było dobierać jak w niższych wersjach.
Prośba o pomoc w sprawdzeniu historii serwisów Julki o VINie ZAR94000007111124. Koleżanka chce powiększyć grono Alfaholików i szuka Belli dla siebie. Z góry wielkie dzięki!
Hej, jak szukasz pewnej julki to mam swoją na sprzedaż, koleżanka trochę dorzuci i może wpadać po auto :-) Pozdro
http://www.olx.pl/oferta/alfa-romeo-...5-IDAKEl2.html