Witam od niedawna posiadam alfe 159 1.9 jtdm 150km. Problem mam taki ze wyciągnąłem akumulator i po ponownym podpięcie radio się włączy ale nic nie mogę kliknąć mam kod do radia ale nie wiem jak go wpisać. Po. Oze ktoś?
Witam od niedawna posiadam alfe 159 1.9 jtdm 150km. Problem mam taki ze wyciągnąłem akumulator i po ponownym podpięcie radio się włączy ale nic nie mogę kliknąć mam kod do radia ale nie wiem jak go wpisać. Po. Oze ktoś?
Wszystkie funkcje działaja ale gdy wejdę na radio nic się nie podswietla. Wszystko jest ma szaro nie dostępne.
Pomoże ktoś?
I panowie za skocze was ogromnie kochany szwagier pomagał i podpiol odwrotnie akumulator. Kapnol się i założył dobrze skutki. Brak ładowania akumulatora. I to radio. Dziś zamówiłem regulator napięcia mam nadzieję że tylko on padł a nie też diody.a co do radia nie wiem jak pisałem wszystko w nim dIala ale funkcja radio wszystko na szaro nic nie da się kliknąć
Ostatnio edytowane przez Ecoboost ; 13-09-2019 o 18:20
Wymiana regulatora napięcia pomogło jest ładowanie zostało tylko to nieszczęsne radio. Ma ktoś jakiś pomysł?
No i pomogłem sobie sam. Spalony bespiecznikow 10a w radiu wszystko działa.