a o której godzinie dokładnie spotykamy się pod tesco ?
a o której godzinie dokładnie spotykamy się pod tesco ?
powiem tak: nie wiem. najchętniej to bym powiedział że sie dostosuje. nie chce za bardzo narzucać. jakieś propozycje??
proponuję 12-tą
147 1,9 JTD NADWOZIE GTA
147 GTA 3.2 Q2
156 2.5 V6 Q2-była
Giulietta QV
Mito QV
75 3.0 V6 QV
ALFETTA GTV 116 1976
ALFETTA GTV 116 1981
https://www.facebook.com/okrajnikgarage
ja bym wolał nieco później, tak kolo 14. Ale jak większość będzie za około 12 to albo się dostosujemy, albo może zdzwonimy (jak ktoś podzieli się numerem) gdzie Was znaleźć.
ja tez tak myślę że 12, 13 to dobra godzina
Tylko pytanie: no dobra, 12, 13 ale co proponujecie robić? Bo przecież np. na miejsce dojedziemy o 14:30-15 i przecież od razu chyba grilla nie zaczniemy nie? wg mnie troche za wcześnie.
Ja bym w ogóle później się spotkał koło 15 nawet przed 16 pod tesco, napewno wszyscy by na tą godzinę dotarli spokojnie, nie trzeba by czekać na innychi wtedy jedziemy prosto na grilla
a w kiełbaski i inne rzeczy można się uzbroić w tesco
PS. Dziś ktoś mi przerysował prawy przód;/ delikatnie co prawda ale niestety widać...
i weź tu parkuj auto na parkingu...;(
no ten pomysł mi się podoba szczerze powiem. W domu na spokojnie obiadek każdy zje a potem miłe popołudnie i wieczór w doborowym towarzystwie
ps.- pytanie czy będę miał alfe do tego czasu... :p
A pod wieczór jak będzie chłodniej to rozgrzeją nas warczące silniki naszych Belli, no i jakieś ognisko, kobiety, muzyka wino i śpiew xD
PS. Toldi Alfa myśle że będziejak nie to pojedziesz naszym trzeszczkiem
![]()
Ja tez moge sie dobrac na zlocik. Z Strumienia to kawalu drogi nie mam do Zywca 50-60 km. wiec jakby ktos mogl to prosze mi napisac ostatnie plany na nr gg bede bardzo wdzieczny. Nr GG: 10907375 Mozliwe ze wezne z soba ktoregos kumpla.