witam dziś przy malowaniu szczęk zobaczyłem w takim opłakanym stanie pasek przestraszyłem się na początku że to rozrząd ale to nie bo rozrząd jest cały zakryty
czy długo na tym pojeżdżę czy na razie nie wymieniać
witam dziś przy malowaniu szczęk zobaczyłem w takim opłakanym stanie pasek przestraszyłem się na początku że to rozrząd ale to nie bo rozrząd jest cały zakryty
czy długo na tym pojeżdżę czy na razie nie wymieniać
Co do paska to jak dla mnie do natychmiastowej wymiany . Jeśli pęknie to osłona rozrządu Ci nie pomoże i możesz sobie zafundować spory wydatek !
Mały OT ale ciśnie mi się na język : kamien tak z innej beczki - ile zapłaciłeś za swoja Alfę i gdzie kupiłeś ?
Ostatnio edytowane przez Superjahu007 ; 15-09-2009 o 20:42
znajądz ludzkie szczęście, to Twój pasek tylko czeka na dalszą wycieczkę w środku nocy.. Strzeli jak najdalej od domu w szczerym polu.. podpowiem Ci jeszcze, że nawet pończochy żony nie pomogą wówczas![]()
DolnySlask - Boleslawiec. Zgorzelec. Jelenia Gora
Chetnie Pomoge w zakresie:
AlfaDiag FiatEcuScan MultiEcuScan - diagnostyka
MPPS KWP2000 Galletto - zgrywanie map paliwa
STAG KME - instalacje LPG
Ja bym wymienił jak najszybciej. Koszt paska niewielki a i wymiana w miarę łatwa więc nie ma na czym się zastanawiać. Warto również sprawdzić stan rolek i napinacza.
-------------------------
AR 156 2.4jtd, 191/360 - jest
Lancia Dedra 1.6 16V - jest
AR 166 3.0 V6 - była
AR 166 3.0 V6 Sportronic - jest
Taki pasek za 60zł kupisz (Gates) a wymienić go to kwestia 15minut o ile masz kanał. Lepiej wydaj niż później masz ściągać lawetę i wydawać dużo więcej
"Alfa chociaż mała prowokuje do zgwałcenia pierwszych stu stron kodeksu drogowego."
jest: 156 2.4 JTD 04r...
była: Gtv 2.0 Twin Spark Verde Tropico 96r...
oki oki Wymienię jak najszybcieja alfe kopiłem od gościa z lublina był u was na forum, hm a gdzie moge znalesc ten pasek na allegro??
oby na pewno poradzę sobie z wymiana jego sam? mógł by mi ktoś pokazać stronkę z fotaki co odkręcać po kolei? i wogule;]