nie, nawet narazie się do niego bo nie mam czasu - wiem że od razu zacznie się temat jednego zlecenia projektowego na które i tak teraz nie mam czasu. może za 2-3 tyg jak się wygrzebię z super prioritytetów odezwę się do niego, przy okazji zapytam o jakiś kontakt.
To jest forum. Na pytania ogólne zwykle może odpowiedzieć wiele innych osób na forum, a odpowiedź może być przydatna innym. Pożytek potencjalny dla całej grupy który nie służy społeczności. Nie będę odpowiadał na takie priv, a tylko skrzynka wiecznie się zapycha.
Tematów na nurtujący Was problem szukajcie z googlami a nie wyszukiwarką formuową która jest beznadziejna: w googlach wpisujcie (site:forum.alfaholicy.org/giulia_stelvio <TEMAT>). Wiele rzeczy na forum było wielokrtonie, najwyżej w tamtych wątkach dopytujcie żeby śmietnika nie robić na forum.
fajnie, tylko obecne Giulie/Stelvio tego nie obsłużą, pewnie dopiero nowe radio w wersji po lifcie
To jest forum. Na pytania ogólne zwykle może odpowiedzieć wiele innych osób na forum, a odpowiedź może być przydatna innym. Pożytek potencjalny dla całej grupy który nie służy społeczności. Nie będę odpowiadał na takie priv, a tylko skrzynka wiecznie się zapycha.
Tematów na nurtujący Was problem szukajcie z googlami a nie wyszukiwarką formuową która jest beznadziejna: w googlach wpisujcie (site:forum.alfaholicy.org/giulia_stelvio <TEMAT>). Wiele rzeczy na forum było wielokrtonie, najwyżej w tamtych wątkach dopytujcie żeby śmietnika nie robić na forum.
Dużo czytałem, dużo probówałem z najnowszym AA i opcjami developerskimi i faktycznie wygląda to na problem wyłącznie po stronie AR, które musi grzebnąć coś w sofcie. Stwierdziłem, że zanim pewnie to się ruszy to mi się abonament skończy, więc z bólem serca kupiłem używanego iPhone 5S za małe pieniądze (zarzekałem się że nigdy nie kupię nic co się zaczyna na iXxxx, ale cóż...), wsadziłem kartę z internetem, wrzuciłem do schowka i mam problem z głowy - mam nadzieję, że taki patent się sprawdzi. Jedyny minus jaki widzę, to brak swojego telefonu w opcjach, bo iPhone z CarPlay ma priorytet. Ale plus taki, że odpalam auto i mam od razu muzykę ze Spotify a nie czekam aż się połączy z telefonem a i tak często się gubi w tym. Od iOS 12 jest dostęp do Google Maps więc mam wszystko co mi potrzeba. W końcu wygląda to jak powinno.
![]()
Panowie, nie wiem czy jest sens czekać na poprawkę od AR, bo nawet jak ją dostaniemy, to w AA zamiast logo po prawej będziemy mieli raczej czarny pasek z godziną i datą jak tutaj: https://www.cnet.com/roadshow/news/w...2020-lexus-rx/
Dalej lipa...
Ostatnio edytowane przez alfa.bravo ; 04-10-2019 o 16:21
Dzisiaj na apkmirror wrzucili nowszą werję (4.7) Android Auto, zainstalowałem, żadnych zmian nie zauważyłem klikając po apkach i ich ustawieniach/funkcjach, czy samych opcjach w apce. Obraz na 8.8 oczywiście dalej z logo AA.
Ostatnio wyszedł nowy firmware dla naszego infotainmentu, wersja MV090.cośtam, ciekaw jestem czy tam będzie obsługa tego dzielonego ekranu dla 8.8". [MENTION=83933]McStadt[/MENTION], masz auto z 8.8" zamówione? Masz Androida czy iPhona. Jeśli Tak/Android, to jak odbierzesz swoje auto, spróbujesz AA i dasz nam znać?
Tak, będę miał radio z wyświetlaczem 8.8''. Z nawigacji fabrycznej zrezygnowałem właśnie z powodu AA/CP. Będę korzystał z obu interfejsów, częściej jednak z Carplay, bo z telefonu z Androidem korzysta tylko moja żona. Oczywiście sprawdzę jak (czy?) działa funkcja dzielonego ekranu z AA, lecz zrobię to nie wcześniej niż w drugiej połowie.
Ostatnio edytowane przez McStadt ; 04-10-2019 o 21:54
super, i daj znac jaka wersje infotainmentu raporuje Twoje radio. wiesz jak na androidzie zainstalowac AA? nie ma w pl( z reszta nie tylko, Bułgaria tez) w sklepie play
ale ado nie ma dostepu do upgradow formwarow rafoa. ja nie zalatwilem do siebie nawet jak sprawa trafila przez teseo do wloch - odmowa- woleli wymienic rafio.
aso jesli chodzi o nowy typ rafia dosyalo raz tylko poprawke bo fca zrobilo service newsa na mozliwe resety radia i stad byl link i mozliwosc sciagniecia. jakbys jednak zalatwil to wrz ze soba pendrive i wynies ten firmware tak jak ja wynioslem mv085(1.3gb) przyda nam sie