A co myslicie o takiej sprawie jak Alloygator do ochrony felg?
A co myslicie o takiej sprawie jak Alloygator do ochrony felg?
Ostatnio zakładałem klientowi, bo poprzednie zniszczył...no i właśnie - zniszczył, a jak zniszczył, to wg mnie wyglądało to bardzo słabo, bo plastik był popękany, poszarpany, a felga pod spodem i tak uszkodzona.
Także jak dla mnie, to ma to sens jeśli ktoś chce dodać kolor na rant i generalnie nie uszkadza felg.
Jakie ET Powinny mieć felgi 18” dla Giulii Veloce żeby nie były zbyt mocno schowane w nadkolu? Znalazłem PSW Dubai szerokość 8” i ET 40. Ten sam model 19” ma ET 34. A jeśli nie te to jakie?
przecież PSW dubai 18" mają ET 34 - mam takie - i to jest ori ET. może mylisz z 17" w tym wzorze które wypuścili dla Giulietty (7.5"), one właśnie mają chyba ET40 czy 41.
A żeby bardzo dobrze wyglądało to przód i tył fajnie byłoby wysunąć jeszcze, bo tak wygląda tylko dobrze i nic więcej.
To jest forum. Na pytania ogólne zwykle może odpowiedzieć wiele innych osób na forum, a odpowiedź może być przydatna innym. Pożytek potencjalny dla całej grupy który nie służy społeczności. Nie będę odpowiadał na takie priv, a tylko skrzynka wiecznie się zapycha.
Tematów na nurtujący Was problem szukajcie z googlami a nie wyszukiwarką formuową która jest beznadziejna: w googlach wpisujcie (site:forum.alfaholicy.org/giulia_stelvio <TEMAT>). Wiele rzeczy na forum było wielokrtonie, najwyżej w tamtych wątkach dopytujcie żeby śmietnika nie robić na forum.
Ktoś z Was przerabiał temat zimówek do Giulii na 19"? 225 i 255, zakładaliście RF'ki? Pytam ponieważ wybór RF jest dosyć ubogi.
Ponieważ bez RF najlepsyz stosunek cena do jakości mają chyba te -> używam ich i naprawdę są na poziomie opon za 1000 natomiast nie ma ich w Rf i trochę się wahamjakieś pro TIPy?
To może w opisie aukcji jest błąd, chociaż gość sprzedaje w tej samej cenie dwa komplety, jeden z ET40, a drugi ET33. Analogicznie dla kolorów srebrnego i czarnego.
Jeżeli wyglada dobrze, to chyba mi wystarczy - nie będę zakładał dystansów na zime, chyba ze faktycznie głęboko by siadły
A ja chciałbym zapytać o to co kupić na lato na 19" z szerokim tyłem (225/40R19 i 255/35R19). Chyba wezmę bez RF tym razem, chyba że macie inne opinie. W przeszłości bardzo byłem zadowolony z GoodYear Eagle F1 Assymetric 3 (w 159 TBI po chipie). U żony mam Michelin Piot Sport 4, są OK ale szału nie robią mimo że auto ma 150HP tylko. Może 4S ewentualnie? Coś innego?
Nie jeżdżę dużo - na sezon ok 8tyś km, więc nie muszą to być opony które zrobią 50-60tyś km, wystarczy jak zrobią np 30tyś przy dynamicznej jeździe. Ważne żeby się super kleiły do drogi (również na mokrej nawierzchnii indeksy typu A lub B), były pewne jakościowo (premium) i w miarę ciche (preferowane <=70dB). O spalanie nie dbam.
Sprawa jest taka że przypuszczalnie GDDKiA zapłaci mi za wymianę kompletu opon - roszczenie w toku.
To jest forum. Na pytania ogólne zwykle może odpowiedzieć wiele innych osób na forum, a odpowiedź może być przydatna innym. Pożytek potencjalny dla całej grupy który nie służy społeczności. Nie będę odpowiadał na takie priv, a tylko skrzynka wiecznie się zapycha.
Tematów na nurtujący Was problem szukajcie z googlami a nie wyszukiwarką formuową która jest beznadziejna: w googlach wpisujcie (site:forum.alfaholicy.org/giulia_stelvio <TEMAT>). Wiele rzeczy na forum było wielokrtonie, najwyżej w tamtych wątkach dopytujcie żeby śmietnika nie robić na forum.