Strona 6 z 11 PierwszyPierwszy 1234567891011 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 51 do 60 z 108

Temat: No to zaczynamy..

Doman
    Gość

Domyślnie

andro34 ale mi teraz przypomniales ja 8 lat temu wyemigrowalem i wlasnie wyladowalem w woudenberg malej wiosce kolo amersfoort mieszkalem tam dwa lata to byly czasy
    pozdrawiam

ps jestem otwarty na jakis spocik w pazdzierniku w UK lepiej jechac 2 godz w uk niz 24 do polski choc tez bym pojechal tylko nigdy terminy jakos nie pasuja
    Ostatnio edytowane przez Doman ; 04-09-2009 o 21:12

Strzala_1
    Gość

Domyślnie

w tamtym miesiacu i na koniec wrzesnie znowu w Holandii w Monfoortt kolo Utrechtu Holandia oraz kolega tam od dluzszego czasu AR 33

Użytkownik Maniak resoraków
    Mieszka w
    Krakow
    Auto
    brak

Smile

Moja alfa rwie asfalt w Holandii Helmond.Obecnie przebywamy na urlopie ja odpoczywam a moja bella poddawana jest zabiegom mechaniczno-optycznym
    autko ma duzo nowych czesci np polroczne bilstein b6 waczacze gorne org ASO spalanie obecnie 5l/100 po wymianie wtryskiwaczy sprzeglo dwumas ma 40000 tys silnik 120000tys ogolny przebieg 263000

gALL
    Gość

Domyślnie

Moze w polowie pazdzierniaka lub pod jego koniec jakis weeked w Peak District?

Jesien, ladne kolory i ciekawe miejsce.

Pzdr
    Klaudiusz

luciano
    Gość

Domyślnie

Cze ja stacjonuje już od roku w Holandii w małej miejscowości kolo Utrechtu swoja 33

Doman
    Gość

Domyślnie

polowa lub koniec pazdziernika mi pasi a peak district tez wiec gitara
    cos wiecej bedziemy myslec blizej terminu a jutro do polandu jade taraaa
    pozdro

Arik
    Gość

Domyślnie

no widze ze sie jakis mini spocik szykuje ja jak najbardziej jestem za czekam na konkretna date jak mozecie to dajcie mi prosze znac na priva

Użytkownik Rowerzysta Avatar Emek
    Mieszka w
    Jelenia Góra/Holandia
    Auto
    159/1.9jtdm 150km/2006

Domyślnie

Panowie, a może i my w Holandii coś zorganizujemy ? Jak by nie patrzał pare sztuk nas jest, coś można by pomyśleć konnkretniej, tylko wy tak wszyscy w miare w koło siebie a ja bidny żuczek maksymalnie na północy
    Born to be wild!

Arik
    Gość

Domyślnie

i jak panowie z uk ? robimy sobie spotkanko ?

luciano
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał Emek Zobacz post
    Panowie, a może i my w Holandii coś zorganizujemy ? Jak by nie patrzał pare sztuk nas jest, coś można by pomyśleć konnkretniej, tylko wy tak wszyscy w miare w koło siebie a ja bidny żuczek maksymalnie na północy
    Witaj!

Jak co pisz do mnie na gg to pogadamy....
    Pozdrawiam!

---------- Post dodany o godzinie 20:42 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 20:40 ----------

Cytat Napisał Strzala_1 Zobacz post
    w tamtym miesiacu i na koniec wrzesnie znowu w Holandii w Monfoortt kolo Utrechtu Holandia oraz kolega tam od dluzszego czasu AR 33
    Jakoś nie dojechałeś :/