Mają się pojawić na wiosnę podobno.
Minusem tych felg jest to, że występują w jednej szerokości. Na zimę nie ma problemu bo książka dopuszcza identyczną szerokość opon na przód i tył.
W Veloce tylna felga jest chyba szersza od przedniej to nie jest moim zdaniem tylko kwestia szerszej opony z tyłu.
BTW
Gdzie we Wrocławiu dobrze pomalują proszkowo? Bo jakiś czas temu malowałem i średnio byłem zadowolony.
Będę w takim razie monitorował. Może jednak pojawią się kilka kilka tygodni wcześniej...
Moje były malowane u P.H.U MiKar - malowaniefelg com (zakład mają na granicy Stabłowic i Pracz Odrzańskich). Z terminami różnie, ja czekałem ponad miesiąc, no i z faktu, że nie miałem innych w zapasie, musiałem oddać auto na 5 dni do nich.
Jeśli interesują Cię demo tych 18 oryginał grafit - 18 cali- mogę zapytać znajomy zastanawiał się czy nie sprzedać
Dzięki za tak pochlebne słowa!
- - - Updated - - -
Masowa to może przesada, ale od urodzenia tym się zajmuję, więc zapraszam, może pomogę
18" faktycznie się pokończyły, ale w 19" (i to w 2 szerokościach) są chyba dostępne.
- - - Updated - - -
Zgadza się - u [MENTION=10003]tomand[/MENTION] jest wersja w tzw. ciemnym chromie, a u Ciebie czarny pół mat.
Natomiast wcześniej jeszcze wstawiałem na szarej Giulii czarny połysk, tyle że inne firmy i nieco inny wzór.
Grafit jak w org. można też zdobyć z firmy WSP (ja nawet dla siebie chyba będę zamawiał).
- - - Updated - - -
Czarne mają się pojawić ok marca..
- - - Updated - - -
Czasem mam też dostęp do oryginałów (nowe/prawie nowe), na początku roku było dużo, później wymiotło..
Polecacie jakiś warsztat do regeneracji felg na slasku?
Standardowy kolor na 19", który jak się okazuje jest tylko w alfie i trudno go dostać. Jedna próba mieszania się nie powiodła.
Wysłane z mojego Nokia 7.2 przy użyciu Tapatalka