To wszystko w Giuliettcie się zmieściło? Szacun
co sie nie da jak sie da
on co prawda zabral sobie te rzeczy na raty i czesc zostawil w piwnicy ale ja wczesniej testowalem czy wszysktko sie zmiesci. W Giuliettcie jest latwiej bo po zlozeniu kanapy i zdjeciu pokrywki bagaznika masz jedna przestrzen ladunkowa. Amory i sprezyny w jednym pudle fituja idealnie na dole bagaznika, na to 2 kola, downpipe i koncowy za przednie fotele na podloge, srodkowy srodkiemna zlozonej tylnej kanapie na plasko 2 kolejne kola i na to 2 opony
![]()
Wiozłem kiedyś w Tico 4 koła letnie 17" z oponami do BMW F21 więc wyobrażam sobie jak to musialo wyglądać
- - - Updated - - -
btw. Wiadomo który odcinek odpowiada za strzały przy zmianie biegów? Może nie takie głośne, ale ogólnie ich obecność?
Ja mam tylko końcowy i generalnie w aucie nie słyszę, żeby coś takiego się dzialo, a na zewnątrz jeszcze nigdy nie miałem okazji posłuchać swojego auta.
Natomiast w weekend zrobiłem trasę ~200km dość dynamicznym tempem, potem postój w McDonalds 30 minut i jak wyjeżdżałem z parkingu wcisnąłem gaz aż do kickdown i wydawało mi się, że strzelił przy zmianie z 1 na 2. Właściwie zrobił to na tyle głośno, że nie mam wątpliwości, gdyby nie to, że nigdy później już mi się nie udało tego powtórzyć![]()
Środkowy trochę tłumi, ale nie ja tyle żeby to całkiem wyeliminować.
Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka
Jakby ktoś chciał to na dniach będę mial do sprzedania 2 końcówki, carbon połysk. Wejście 63mm, wyjście 100mm. Pasują idealnie do zderzaka veloce.
150zl już w wysyłka za komplet.
Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka
Ostatnio edytowane przez kozak ; 19-11-2019 o 13:16
jak cos to mam do sprzedania koncowy rgazzon +redukcja z 2,5" na 3" + koncowki carbon x4.
Chłopaki, kupiłem Giulie Super z jedną końcówką, która mnie szczerze drażni ale plan był od początku na zmiane na podwójny. Wiem,że zmiana na dyfuzor z Veloce wymaga wymiany całego zderzaka ale napiszcie proszę jeśli zmieniłbym tylko dokładkę z podwójnym wydechem z Super to czy wydech Ragazzona też podejdzie czy jednak musiałbym kupić też od razu tylny zderzak z Veloce?
ooo, cenna informacja. Masz link?
Rozumiem,że do Super podwójnego akcesoryjnego wydechu nie ma?