W przyszłym tygodniu będę wystawiał na sprzedaż swoją Julkę.
Giulietta 2011 1.4 TB Multiair 170KM Distinctive + Sport, kolor Etna Black.
VIN: ZAR94000007063564
Przebieg 143525km
Cena 33.000
Krajowa, jestem jej drugim właścicielem.
Regularnie serwisowana w ASO (teczka z fakturami do wglądu). Ostatni serwis przy 135.000.
Z poważniejszych napraw:
100.000 - wymiana turbiny.
121.000 - wymiana modułu Multiair (gwarancja do 10.7.2020).
Bezwypadkowa, żaden element nie był ponownie lakierowany.
Dwa komplety opon zima/lato w bardzo dobrym stanie.
Uczciwie informuję odnośnie stanu:
Lekko przytarty przedni zderzak i małe pęknięcie pod reflektorem oraz małe przytarcie przy prawych tylnych drzwiach.
Tylna wycieraczka czasem się nie zatrzymuje (lewa wiązka była robiona, prawa nie).
Poza tym wszystko sprawne.
Historia pojazdu: Załącznik 265065
EDIT:
Zgodnie z zapowiedzią link do ogłoszenia na otomoto:
https://www.otomoto.pl/oferta/alfa-r...-ID6CL7u0.html
![]()
Ostatnio edytowane przez A|ex ; 07-01-2020 o 15:07
Ja jeżdżę zgodnie z przepisami, ale to nie zmienia faktu, że ksenony są sprawniejszymi światłami. Mają samopoziomowanie (wiązka światła jest zawsze tam gdzie ma być), szkła z powodu spryskiwaczy są zawsze czyste, więc światło nie ulega osłabieniu, poza tym są skrętne i wiązka po raz kolejny jest zawsze tam gdzie ma być, a poza tym mają naturalną jasną barwę światła zbliżoną do dziennego, co nie męczy tak oczu np. podczas długiej jazdy w nocy, a poza tym to ksenony mają szerszą wiązkę światła po prawej stronie, szeroko doświetlają pobocze co pozwala np. wcześniej zauważyć przeszkody np. leśne zwierzęta. Ale wiem, że Ciebie to i tak nie przekona, bo już była kiedyś tu z Tobą gadka i nic Cię nie przekona, że "czarne jest czarne, a białe - białe". Wiem, że zwykłe H4 też drogę oświetla. Ale myśląc w ten sposób to wsadź se do Giulietty lampy naftowe, albo świeczkę w klosz. Będzie taniej i też przecież drogę oświetla.
Czy mógłbym prosić o sprawdzenie VIN ZAR94000007185388?
Z góry bardzo dziękuję!
Również planuję zakup gulietty 2.0 JTDm automat. Dopiero wchodzę w świat alfy romeo i mimo stereotypów o awaryjności marki jestem zdecydowany na zakup.
Pierwsze moje pytanie o skrzynię TCT, jak z awaryjnością przy przebiegu 200tyś? Jakieś problemy i bolączki silnika 2.0 ?
Znalazłem alfę z polskiego salony, mogę prosić o sprawdzenie VIN-u?
ZAR94000007130713
Ostatnio edytowane przez Theodorus ; 07-01-2020 o 11:54
KoŁoS, jestem zainteresowany, nie mogę wysłać do Ciebie wiadomości prywatnej.
Będzie mial czas to Ci odpisze, spokojnie.
Bardzo Ci dziękuję za tę informację![]()
Biała Giullietta QV z okolic Wieliczki, ZAR94000007087775
Może komuś się przyda, ja się nie zdecydowałem na zakup
Link do raportu: autotesto.pl/dev/?id=169198620&key=15dec01b71bec0e7aa82f0cf8e08b7f6
Aby uzyskać dostęp do raportu podaj hasło: Wrap1kDK