Dobra. Jak ogarnę temat to napiszę co było tromfem bo tu widzę studia filologia wyższa
Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka
Dobra. Jak ogarnę temat to napiszę co było tromfem bo tu widzę studia filologia wyższa
Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka
LOL. Chlopie, spie po 5-6h dziennie, mam male dziecko, kupe obowiazkow zawodowych (nie pracuje od 8-16), treningi, i tak na forum siedzie z godzine dziennie i bede Cie wyreczał w banalnej sprawie o której jest pełno tematów i wszystko zosło napisane wielokrotnie? a nie wystarczy w googlach wpisać następującej frazy do wyszukiwania:
site:forum.alfaholicy.org/159_brera_brera_spider ciężko odpala problemy z odpalaniem ? jakiś lewy jesteś czy arystokrata któremu służba przynosi wszystko pod nos?
To jest forum. Na pytania ogólne zwykle może odpowiedzieć wiele innych osób na forum, a odpowiedź może być przydatna innym. Pożytek potencjalny dla całej grupy który nie służy społeczności. Nie będę odpowiadał na takie priv, a tylko skrzynka wiecznie się zapycha.
Tematów na nurtujący Was problem szukajcie z googlami a nie wyszukiwarką formuową która jest beznadziejna: w googlach wpisujcie (site:forum.alfaholicy.org/giulia_stelvio <TEMAT>). Wiele rzeczy na forum było wielokrtonie, najwyżej w tamtych wątkach dopytujcie żeby śmietnika nie robić na forum.
Witam kolego ja już z tym borykam się od roku i ciężko dwumas każdy mi odradzał by ruszać bo nowe nie wytrzymają tyle co ten i zacząć od prostych więc wymieniłem Aku czyszczenie masy oto cały czas tak samo jedyne teraz co to wymienić mi zostało rozrusznik może będzie to
Rozrusznik z 2,4 i po temacie