Nikt w Polsce nie wyciągnie kodu z tego radia
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Nikt w Polsce nie wyciągnie kodu z tego radia
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
jak Ci mówiłem kilka dni temu, mam pewien pomysł, tylko jeszcze nie wiem kiedy do kolejki wskoczy
nie dostałeś, tylko wywalczyłeś szarpiąc się ramie w ramię z zaprzyjaźnionym dealerem od FCA które odmawiało tygodniami. jeszcze zapłaciłeś 300 zł czy coś takiego. uściślam bo post wprowadza w błąd.
To jest forum. Na pytania ogólne zwykle może odpowiedzieć wiele innych osób na forum, a odpowiedź może być przydatna innym. Pożytek potencjalny dla całej grupy który nie służy społeczności. Nie będę odpowiadał na takie priv, a tylko skrzynka wiecznie się zapycha.
Tematów na nurtujący Was problem szukajcie z googlami a nie wyszukiwarką formuową która jest beznadziejna: w googlach wpisujcie (site:forum.alfaholicy.org/giulia_stelvio <TEMAT>). Wiele rzeczy na forum było wielokrtonie, najwyżej w tamtych wątkach dopytujcie żeby śmietnika nie robić na forum.
Jest kilka tematów, w którym poruszane są sprawy dot. radia, navi i ich wersji, a że ten był najświeższy to tu wpisuję: mam nowe radio (50560289), po wymianie na gwarancji z nowym softem i poza przymiarką do AA wykonałem dzisiaj próbę wgrania map z wersji 8,8 cala. Po włożeniu pendriva do slotu nad kubkami miałem komunikat o niezgodności plików, jak przełożyłem do slotu w podłokietniku, przez moment zaświeciła się nadzieja, że oszukałem system bo przez chwilkę mieliło coś. Po ok. 3 sek. wywaliło komunikat, że za mało pamięci i aktualizacja nie będzie możliwa. Plik z mapami 1041 ma 10,5 Gb, 2 Gb więcej niż mapa dla 6,5 cala. Może jest tu ktoś, kto usunie np. jakiś kraj z pliku?
Ostatnio edytowane przez prezes-tk ; 20-02-2020 o 11:01
Alfa Romeo Giulia Veloce 2.0 AT8 Q4 (2018-...)
AR 159 1.9 JTDM Q-Tronic Distinctive (2008-...)
AR 147 2.0 TS Selespeed Distinctive (2001-2008)
del...
Ostatnio edytowane przez majk ; 23-02-2020 o 18:35