U mnie, na pełnym przelocie, polmo wytrzymał 6 miesięcy i się rozpadł. Poza tym czasami pojawia się meczące brzęczenie i potrafią wpaść w rezonans.
U mnie, na pełnym przelocie, polmo wytrzymał 6 miesięcy i się rozpadł. Poza tym czasami pojawia się meczące brzęczenie i potrafią wpaść w rezonans.
Ostatnio edytowane przez grzelutek ; 02-09-2009 o 19:13
Ja ten tłumik kupiłem 3lata temu j jeżdżę codziennie około 100- 150 km i dalej jest cały. Jedynie końcówka może leciutko przyrdzewiała. Koszt na allegro 198 zł razem z wysyłką już Jego jedyna wada to to, że nie był dzielony i musiałem się pomęczyć zanim przełożyłem nad linką od ręcznego, ale nie było problemów. Ma jeden zaczep mniej niż fabryczny, bo gumy do zawieszenia miałem komplet i mi jedna została jak pamiętam, ale nie pamiętam która. Pozdrawiam
Ostatnio edytowane przez Majkel ; 05-09-2009 o 08:10
Szperam po forum w temacie wydechu 155 (bo w aucie coraz głośniej ...) i mam pytanie :
w eperze nr tłumika (zestawu) do 155 1,8 TS 16V to 60625535 (wspolny dla 1,8 16V i 2,0 16V) - co radzicie wsadzić zamiast niego ? przejrzałem katalogi bosala, asmeta i polmostrow i wychodzi mi ze najbardziej podobny (kształt-układ-średnice) jest układ bosal 292-191/asmet 29.001/ polmostrow 16.82 od Alfy 146 - czy to prawda ?
kolego ja też mam tego polmostra i nie moge narzekac... cena calkiem dobra jak na ta jakosc bo okolo 200 zł a oryginał prawie 600... raczej bym sie nie zastanawiał tutaj można zaoszczedzic