Strona 9 z 12 PierwszyPierwszy 123456789101112 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 81 do 90 z 120

Temat: Kluby Alfy Romeo

cin_ek
    Gość

Domyślnie

Co ty z tym IKAR'em ja pytałem Cię o AR Polonia. Nie wyręczaj się Robertem bo skoro coś wypowiadasz to oczekuje potwierdzenia od Ciebie, gdybym chciał informacji od Roberta rozmawiałbym z nim a nie z tobą. Nie mów że mam sobie poszukać, bo to twoja taktyka coś walnąć na jakiś temat a później jak nie masz potwierdzenia to odsuwasz to od siebie ale próbujesz zmienić zeznania. Nie zmniejszam niczyich zasług, nigdy tak nie pisałem. Prosiłem już żebyś przestał wmawiać mi coś czego nie robie, ale widzę że uparty jesteś. OSMMAR też narazie mało zrobił ale zauważ że działa od niedawana a inny już są przynajmniej 2 lata

Emeryt Fachowiec
    Mieszka w
    Kraków
    Auto
    Giulia 2.0 Turbo 200KM '17

Domyślnie

Cytat Napisał cin_ek Zobacz post
    Co ty z tym IKAR'em ja pytałem Cię o AR Polonia.
    Już sam nie wiem o co chodzi. Pytałeś o wkład CARP w wizerunek marki, napisałem Ci co wiem.

Nie mów że mam sobie poszukać, bo to twoja taktyka coś walnąć na jakiś temat a później jak nie masz potwierdzenia to odsuwasz to od siebie ale próbujesz zmienić zeznania.
    Ja tego nie zauważyłem. Swoich słów z postów nie wymazuję (chociaż niektórzy bardzo by chcieli), więc zawsze możesz wszystko mi udowodnić. Potrafię się przyznać do błędu lub niewiedzy.

OSMMAR też narazie mało zrobił ale zauważ że działa od niedawana a inny już są przynajmniej 2 lata
    Dlatego ja czekam z zachwalaniem. Tak samo jak poczekam z pisaniem, że to super, hiper inicjatywa, bo ja nic poza pustymi słowami w statucie nie wiem, zresztą jak każdy na tym i innych forach (nie licząc 15 osób). Póki co widzę tylko ciemność i zaczynam się bać czy to w ogóle przetrwa jak patrzę jaką dyktaturę wprowadza w stowarzyszeniu i jaką markę wyrabia OSMMARowi na forach.

DDEvil
    Gość

Domyślnie

Tuti ale Ty pierdoly wypisujesz az zal to czytac. Raptem 4 osoby stwierdzily ze nazwa jest nie trafiona i nigdzie nikt wyraznie nie napisal ze Alfaholicy byla by lepsza nazwa, widze ze lubisz sobie dopowiadac rozne kwestie ktore nie maja za wiele wspolnego z prawda. Zrezygnowales z zalozycieli jak sam napisales w oswiadczeniu bo juz zwatpiles ze sie uda, a teraz probojesz szkalowac innych chyba tylko za to ze sie komus udalo. To co wypisujesz to jest tylko kolejny dowod ze z Toba sie nie da rozmawiac o zadnym porozumieniu i o jakich kolwiek umowach bo poprostu Ty nie umiesz dotrzymywac danego slowa. Byles zaproszony na walne zebranie w celu omowienia wspolpracy, to odmowiles ze wzgledu na to ze nie spelnilismy Twoich warunkow co do miejsca. Wybacz ale wiekszosc zalozycieli jest ze slaska.
    A teraz piszesz takie pierdoly ze wynika z tego ze nikt z zalozycieli przy zadnym zlocie nie pomagal a teraz nagle sie chce podpiac do tego (totalna bzdura). Poraz kolejny przypominam Ci ze 3 zloty wstecz juz byly pod nazwa Zlot milosnikow Alfa Romeo i na tych zlotach byly banery z nazwa alfaholicy i adresem strony na tegorocznym zlocie rowniez. Wiec idac tokiem Twojego smiesznego i niezrozumialego rozumowania wynika ze od ponad 3 lat (czyli na 2,5 roku przed rejestracja stowarzyszenia) ktos kombinowal jak sie tu podpiac i zrobic konkurencje. Ty naprawde masz chyba kompleksy i widze ze zaczynasz snuc jakies teorie spiskowe.

Użytkownik Znawca Avatar kobe83
    Mieszka w
    Gliwice
    Auto
    AR 159 2.0 JTDM 170KM/ 156 1.9 JTD115KM była

Domyślnie

Ze strony OSMMAR: "
    Trwają rozmowy z władzami forum Alfaholicy.net w sprawie nazwy Alfaholicy. Po ustaleniu kwestii formalnych OSMMAR rozpocznie dzialania celem utworzenia Klubu"

Czyli mam rozumieć jeśli byście się dogadali, że wzorem BMW-Polska, Klub Alfaholicy będzie "wyłącznym, ogólnopolskim autoryzowanym klubem miłośników AR , zrzeszającym właścicieli i entuzjastów samochodów".

Myślę, że tak było by dobrze.
    Włoski geniusz, włoska technologia, włoska pasja.

Emeryt Fachowiec
    Mieszka w
    Kraków
    Auto

Domyślnie

Cytat Napisał DDEvil Zobacz post
    Tuti ale Ty pierdoly wypisujesz az zal to czytac. Raptem 4 osoby stwierdzily ze nazwa jest nie trafiona i nigdzie nikt wyraznie nie napisal ze Alfaholicy byla by lepsza nazwa, widze ze lubisz sobie dopowiadac rozne kwestie ktore nie maja za wiele wspolnego z prawda.
    Tak było w Hyde Parku, ale nie dopowiadaj sobie, że tylko tam. Widziałeś co ludzie pisali w dziale Założyciele na tym forum. Wejdź kiedyś na IRCa, tam też są ludzie i to z różnych klubów, którzy wcale nie są podzieleni. Nie słyszałem ani jednego słowa na temat, że fajna nazwa, prędzej wolne żarciki. Wiem też co ludzie mówili mi przez telefon, pisali na PW i jak zdziwieni byli, że nazwa jest zupełnie inna.

sam napisales w oswiadczeniu bo juz zwatpiles ze sie uda, a teraz probojesz szkalowac innych chyba tylko za to ze sie komus udalo.
    To Twoje zdanie. Jakby tak było to "szkalowal" bym też Majkela, bobryta, rufika, robaka, mariusza, mirkę, 75andrew155 itp. itd. Ja mam tylko zastrzeżenia do pracy właściciela OSMMAR, przynajmniej póki co. Chyba mi się nie dziwisz, jak wkleiłem Ci jakie dostaje od niego PW i co wyczynia w sprawiach organizacyjnych? Czemu nie starasz się poprosić go o to, żeby zaczął chociaż udawać, że chce współpracować?

to jest tylko kolejny dowod ze z Toba sie nie da rozmawiac o zadnym porozumieniu i o jakich kolwiek umowach bo poprostu Ty nie umiesz dotrzymywac danego slowa.
    To nie jest dowód, tylko Twoje zdanie, jako świadka w tej sprawie - jeśli chodzi o ścisłość.

Byles zaproszony na walne zebranie w celu omowienia wspolpracy, to odmowiles ze wzgledu na to ze nie spelnilismy Twoich warunkow co do miejsca. Wybacz ale wiekszosc zalozycieli jest ze slaska.
    Jeszcze przed zaproszeniem napisałem Robertowi, że mogę przyjechać do Poznania, do jego miasta, żeby z nim pogadać o współpracy. Napisałem, że jak zdecyduje się na Szczecin to sam zorganizuję to spotkanie. W zamian dostałem odpowiedź Łódź
    A poza lokalizacją przeszkadza mi też szkoła, bo w ten weekend mam zjazd na studiach, ale dla dobra sprawy mógłbym go olać. Mógłbym olać też pracę fotoreportera, ale nie mam zamiaru zarywać 2 dni i przemierzać 1400 km po to, żeby powiedzieć to co już napisałem. Mi się wydaje, że to miejsce zostało ustalone tylko po to, żeby zrobić mi na złość. Jakbyś się raz przejechał pociągiem to nic by się nie stało, a Majkel, bobryt i AR_33 chociaż raz mieli by blisko. Ponadto z tego co wiem to głównym tematem walnego zgromadzenia miała być współpraca z Alfaholikami. Z tego też względu powinniście postarać się dostosować to chociaż trochę pode mnie - bo do Włocławka np. jeszcze bym mógł dojechać.

Poza tym sam widzisz, że inni założyciele nie mają nic do gadania w sprawie współpracy i Robert sam zabiera "swoje" gadżety. Nie wiem po co w tym celu miałbym jechać do Łodzi, żeby rozmawiać ze wszystkimi, jak wystarczyło, by żebym podjechał do Poznania.

A teraz piszesz takie pierdoly ze wynika z tego ze nikt z zalozycieli przy zadnym zlocie nie pomagal
    Ja nic takiego nei napisałem. Za bardzo do siebie bierzesz te słowa. Ze względu na szacunek, które również pomagały przy tym zlocie, pod szyldem Alfaholików nie powinniście podpisywać się pod ich pracą, bo te osoby robiły to dla Alfaholików, a o OSMMAR nie miały pojęcia.

Poraz kolejny przypominam Ci ze 3 zloty wstecz juz byly pod nazwa Zlot milosnikow Alfa Romeo i na tych zlotach byly banery z nazwa alfaholicy i adresem strony na tegorocznym zlocie rowniez.
    Nie chodzi o żaden banner czy nazwę Alfa Romeo w zlocie. Podajecie oficjalny komunikat na swojej stronie, wysyłacie materiały do mediów, a tam NIE MA słowa o Alfaholikach.

Wiec idac tokiem Twojego smiesznego i niezrozumialego rozumowania wynika ze od ponad 3 lat (czyli na 2,5 roku przed rejestracja stowarzyszenia) ktos kombinowal jak sie tu podpiac i zrobic konkurencje. Ty naprawde masz chyba kompleksy i widze ze zaczynasz snuc jakies teorie spiskowe.
    Kompleksy ma każdy, nawet narcyz, nie Tobie jest dane badać moją osobowość, nie znasz mnie na tyle, ani nie jesteś wyszkolony w tym celu. Nawet jakbyś był to chyba nie ma powodu, by tego robić. Rozumiem, że tym tekstem chciałeś mnie tylko obrazić, ale człowiek Twojego pokroju nie jest w stanie mnie obrazić żadnym tekstem.

---------- Post dodany o godzinie 09:22 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 09:18 ----------

Cytat Napisał kobe83 Zobacz post
    Czyli mam rozumieć jeśli byście się dogadali, że wzorem BMW-Polska, Klub Alfaholicy będzie "wyłącznym, ogólnopolskim autoryzowanym klubem miłośników AR , zrzeszającym właścicieli i entuzjastów samochodów".
    Co to znaczy wyłącznym i autoryzowanym?

AR_33
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał Tuti Zobacz post
    Jak poprosiłem, żeby ktoś przemówił Ci do rozsądku w związku z tym, że nie potrafisz uszanować regulaminu to nazwałeś mnie "żałosnym małym człowieczkiem!!!!!!!!!" i kazałeś się zamknąć.
    Ostatnie zdanie w tym temacie i już się nie będę odzywał, bo widzę że jest to bezsensu
    Tak, powiedziałem, żę jesteś dla mnie ".. żałosnym małym człowieczkiem..."
    i nadal to podtrzymuję, jednak niegdy nie kazałem tobie się zamknąć, jeśli twierdzisz inaczej to udowodnij to

Emeryt Fachowiec
    Mieszka w
    Kraków
    Auto

Domyślnie

Cytat Napisał AR_33 Zobacz post
    Ostatnie zdanie w tym temacie i już się nie będę odzywał, bo widzę że jest to bezsensu
    Może nie chcesz dalej się ośmieszać?

Tak, powiedziałem, żę jesteś dla mnie ".. żałosnym małym człowieczkiem..."
    A Ty dla mnie jesteś WIELKIM wodzem i uważam, że na gadżetach powinna być Twoja podobizna, AVE X!

jednak niegdy nie kazałem tobie się zamknąć, jeśli twierdzisz inaczej to udowodnij to
    "zamknąć" powinno być poprawnie w tamtym poście. Nie wiedziałem, że z taka prawnicza dokładnościa podchodzisz do pisanych słów. Mam nadzieję, że będzie tak samo dokładna jak będziesz pisał o swoich osiągnieciach, a nie jak do tej pory.

Sam dobrze wiesz co mi napisałeś. Poza "zamknąć" można to też ująć "wyprosiłeś", "uciszyłeś niewygodnego" lub "sbckie metody".

AVE!

DDEvil
    Gość

Domyślnie

Tuti po raz kolejny piszesz bzdury. Spotkanie zalozycielskie odbylo sie w warszawie a wiekszosc zalozycieli jest ze slaska i jakos nikt nie skuczal z tego powodu tak jak Ty to robisz. Co Ty myslisz ze ja do Warszawy mialem 5 kilometrow ? A dlaczego nie zrobimy spotkania tam gdzie wiekszosc ma blisko czyli na slasku ? tylko wiekszosc ma sie dostosowac do jednej czy 2 osob ? Czyzbys czul sie wazniejszy ?
    Podam Ci taka sama argumentacje jak Ty podajesz, oprocz forum rozmawialem z wieloma osobami odnosnie stowarzyszenia rowniez telefonicznie i nikt mi nic nie mowil ze nazwa jest smieszna. Pozatym piszesz pierdoly o wspolpracy z FAP-em ze sa to tylko puste slowa Roberta a nawet nie wiesz ile pieniedzy FAP wylozyl a juz nie wspominajac ze auta ktorymi mogli jezdzic uczestnicy zlotu nie wziely sie z kosmosu, wiec narazie nie mam zadnej podstawy aby nie ufac Robertowi w kwesti FAP-u. Ale i tak oczywiscie zaraz obrocisz kota ogonem i pokazesz jaki Ty to jestes pokrzywdzony i biedny i wszyscy chca Ci na zlosc zrobic.

Emeryt Fachowiec
    Mieszka w
    Kraków
    Auto

Domyślnie

Tuti po raz kolejny piszesz bzdury. Spotkanie zalozycielskie odbylo sie w warszawie a wiekszosc zalozycieli jest ze slaska i jakos nikt nie skuczal z tego powodu tak jak Ty to robisz. Co Ty myslisz ze ja do Warszawy mialem 5 kilometrow ? A dlaczego nie zrobimy spotkania tam gdzie wiekszosc ma blisko czyli na slasku ? tylko wiekszosc ma sie dostosowac do jednej czy 2 osob ? Czyzbys czul sie wazniejszy ?
    Ja jechałem z lewego górnego rogu polski, na dolny, prawy róg polski. Więc nie wiem czym się tu chwalisz...

Nie czuję się ważniejszy, ale Wam również powinno zależeć na tym, żeby Alfaholicy współpracowali z OSMMAR, bo bez Alfaholików nic nie osiągniecie.

Podam Ci taka sama argumentacje jak Ty podajesz, oprocz forum rozmawialem z wieloma osobami odnosnie stowarzyszenia rowniez telefonicznie i nikt mi nic nie mowil ze nazwa jest smieszna.
    No, że śmieszna to może nikt Ci nie napisał, ale za to zasugerował, że kojarzy się z żarówkami o dwuznacznej nazwie. Przeczytaj jeszcze raz posty w Hyde Parku - na to są dowody.

Pozatym piszesz pierdoly o wspolpracy z FAP-em ze sa to tylko puste slowa Roberta a nawet nie wiesz ile pieniedzy FAP wylozyl a juz nie wspominajac ze auta ktorymi mogli jezdzic uczestnicy zlotu nie wziely sie z kosmosu, wiec narazie nie mam zadnej podstawy aby nie ufac Robertowi w kwesti FAP-u.
    Rafał też załatwił Alfy na zlot w Bielsku (jeśli to nie Rafał, a Paweł to ukłony w jego stronę), a jakoś nie dodawałem mu etykietki, że nawiązaliśmy współprace z dealerem z Bielska-Białej i że "już niebawem wszyscy zobaczą efekty".

Jeśli to są oficjalne spotkania to powinny być o nich informacje, szczegóły na temat przebiegu i osiągnięć. Jeśli Ty, bliski współpracowanik Roberta też nie wiesz na czym to polega to dopiero zaczyna być śmieszne i zaczynam wątpić czy takowa współpraca w ogóle istnieje!

Ale i tak oczywiscie zaraz obrocisz kota ogonem i pokazesz jaki Ty to jestes pokrzywdzony i biedny i wszyscy chca Ci na zlosc zrobic.
    Ja jestem pokrzwydzony? Jesteście Wy, bo nie będzie mnie w Łodzi, oraz wszyscy Alfisti. Pogratulować!

AR_33
    Gość

Domyślnie

Rafał też załatwił Alfy na zlot w Bielsku (jeśli to nie Rafał, a Paweł to ukłony w jego stronę), a jakoś nie dodawałem mu etykietki, że nawiązaliśmy współprace z dealerem z Bielska-Białej i że "już niebawem wszyscy zobaczą efekty".!
    Może powiesz o którym zlocie w Bielsku piszesz i o jakich Alfach mówisz ?
    Bo jakoś nie mogę sobie przypomnieć tych samochodów ?

Jeśli to są oficjalne spotkania to powinny być o nich informacje, szczegóły na temat przebiegu i osiągnięć. Jeśli Ty, bliski współpracowanik Roberta też nie wiesz na czym to polega to dopiero zaczyna być śmieszne i zaczynam wątpić czy takowa współpraca w ogóle istnieje!
    Oczywiście, że jest taka informacja
    Po spotkaniu z FAP została napisana informacja, w której zostały przedstawoine wszystkie wątki rozmowy i forma współpracy. Wszyscy Członkowie OSMMAR mają do tego stały dostęp.