Spotkałem się z opiniami ludzi z branży car audio ,że za 3.5 kpln które trzeba dopłacić za BOSE można zmontować dużo lepszej jakości zestaw .
Spotkałem się z opiniami ludzi z branży car audio ,że za 3.5 kpln które trzeba dopłacić za BOSE można zmontować dużo lepszej jakości zestaw .
AR 156 1.8 TS ( 2001-2006)
AR 159 1.9 JTDM 16V ( 2006-2009)
AUDI A5 2.0 TFSI MTM (2009 -2014)
BMW 528i F10 ( 2014 - 2019 )
BMW 540i G30 ( 2019 -
Lewostronnym powolno jeźdźcom mówimy kategorycznie NIE !!!
Z pewnością to prawda, ale bose naprawdę nie jest złą firmą, można tylko oceniać czy 3,5 tysia to dużo czy mało, bo np. kino domowe bose kosztuje 20 tys. W moim przypadku nie jestem zadowolony z brzmienia (nie jestem audiofilem, po prostu jest fatalne brzmienie), a jeśli koledzy mają przeciwną opinię, to tylko potwierdza moje zdanie, ze z moim bose jest coś nie tak.
Ja tak jak ty z początku wyrażałem opinię, że bose za 3,5 tys. w 159-tce jest nic nie warte. Ale później zastanowiłem się, że nie możliwe, żeby firma aż tak schrzaniła robotę, tym bardziej, że tak jak pisałem mam realne porównanie do innych systemów tej firmy. Tak więc po wakacjach będę szukał przyczyny kiepskiego dźwięku z pomocą serwisu caraudio. I o ile sobie przypominam wiele osób na tym forum wyrażało opinię, że niewarto dopłacać do bose w 159, no właśnie.....
Moim zdaniem również nie warto - lepiej wymienić głośniki i jednostkę centralną