Strona 10 z 12 PierwszyPierwszy 123456789101112 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 91 do 100 z 120

Temat: Kluby Alfy Romeo

Emeryt Fachowiec
    Mieszka w
    Kraków
    Auto
    Giulia 2.0 Turbo 200KM '17

Domyślnie

Cytat Napisał AR_33 Zobacz post
    Może powiesz o którym zlocie w Bielsku piszesz i o jakich Alfach mówisz ? Bo jakoś nie mogę sobie przypomnieć tych samochodów ?
    Ten wcześniejszy niż byłeś. Na 80% były tam Alfy od dealera z BB. Ale niech wypowie się ktoś kto tam był.

Po spotkaniu z FAP została napisana informacja, w której zostały przedstawoine wszystkie wątki rozmowy i forma współpracy. Wszyscy Członkowie OSMMAR mają do tego stały dostęp.
    Czyli oficjalnej informacji OSMMAR nie wydał. Do póki takiej nie ma, ja w tę współpracę nie wierzę.

Dziwne jest to, że potrafisz pisać na Wikipedii, że FAP współpracuje z OSMMAR, a boisz się zdradzić plany przyszłej współpracy z FAP szerszemu gronu. Bo mam nadzieję, że na wypożyczeniu samochodów ta współpraca się nie kończy...

AR_33
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał Tuti Zobacz post
    Ten wcześniejszy niż byłeś. Na 80% były tam Alfy od dealera z BB. Ale niech wypowie się ktoś kto tam był.

Czyli oficjalnej informacji OSMMAR nie wydał. Do póki takiej nie ma, ja w tę współpracę nie wierzę.

Dziwne jest to, że potrafisz pisać na Wikipedii, że FAP współpracuje z OSMMAR, a boisz się zdradzić plany przyszłej współpracy z FAP szerszemu gronu. Bo mam nadzieję, że na wypożyczeniu samochodów ta współpraca się nie kończy...
    Tuti, w tej kwestii twoje zdanie i nadzieje są dla mnie bardzo mało istotne
    Powtórzę jeszcze raz, informacja ze spotkania z FAP została przekazana Członkom OSMMAR

Emeryt Fachowiec
    Mieszka w
    Kraków
    Auto

Domyślnie

Tuti, w tej kwestii twoje zdanie i nadzieje są dla mnie bardzo mało istotne
    Miło wiedzieć jak traktujesz niedoszłych kontrahentów, a może nawet członków Klubu. Na szczęście problem współpracy rozwiązałeś sam, z czego po tym poście zaczynam się cieszyć.

Resztę zostawię bez komentarza.

DDEvil
    Gość

Domyślnie

Ja jechałem z lewego górnego rogu polski, na dolny, prawy róg polski. Więc nie wiem czym się tu chwalisz...

Nie czuję się ważniejszy, ale Wam również powinno zależeć na tym, żeby Alfaholicy współpracowali z OSMMAR, bo bez Alfaholików nic nie osiągniecie.

Ja jestem pokrzwydzony? Jesteście Wy, bo nie będzie mnie w Łodzi, oraz wszyscy Alfisti. Pogratulować!
    Po pierwsze nie chwale sie tylko pisze ze nikt nie skuczal z tego powodu tak jak Ty i na kazdym kroku piszesz ze to my mamy jechac do Ciebie zebys mial blisko, juz Ci napisalem dla mnie nie jestes zadna szycha zeby wiekszosc zalozycieli jechala w Twoje strony bo masz taki kaprys.
    Nam nawet zalezalo na kompromisie ale jak dla mnie jestes osoba niewiarygodna i zmieniasz zdanie jak wiatr zawieje. Tu chcesz kompromisow mowisz o porozumieniu a za moment wyszukujesz jakies brudy i wrzucasz na forum, zeby podburzyc ludzi.

Wogole gratuluje Ci mniemania o sobie bo Alfaholicy to tylko nazwa a cala ta otoczke tworza ludzie ktorzy sa na tym forum zarejestrowani, wiec chyba nie jestes na tyle kompetentna osoba zebys mogl smialo stwierdzic za wszystkich ze nikt nie bedzie chcial z nami wspolpracowac, bo jeszcze mozesz sie zdziwic.
    I przypominam Ci, bo chyba zapomniales ze Alfaholicy nie sa jedynym klubem i zapewniam Cie ze nikt na sile nie bedzie Cie chcial uszczesliwiac zebys wspolpracowal ze stowarzyszeniem.

A napewno Ty jako wlasciceil alfaholikow rowniez mozesz duzo stracic bez Stowarzyszenia.
    A Stowarzyszenie nie ma zamiaru wypiac sie na ludzi ktorzy beda chcieli przyjezdzac na zloty pod bandera alfaholikow.

Emeryt Fachowiec
    Mieszka w
    Kraków
    Auto

Domyślnie

Cytat Napisał DDEvil Zobacz post
    Nam nawet zalezalo na kompromisie ale jak dla mnie jestes osoba niewiarygodna i zmieniasz zdanie jak wiatr zawieje. Tu chcesz kompromisow mowisz o porozumieniu a za moment wyszukujesz jakies brudy i wrzucasz na forum, zeby podburzyc ludzi.
    1. Nie widziałem próby żadnego kompromisu, nie ze strony właściciela OSMMAR.
    2. Też nie czuję się szychą, dlatego napisałem Robertowi, że przyjadę do niego do Poznania i nie trzeba fatygować reszty.
    3. Nie wrzuciłem brudów, bo żaden z ludzi z OSMMAR z popularną akcją "machlojek finansowych" nie miał nic wspólnego. Nie moja wina, że Roberta coś takiego uraziło, tylko jego.

Wogole gratuluje Ci mniemania o sobie bo Alfaholicy to tylko nazwa a cala ta otoczke tworza ludzie ktorzy sa na tym forum zarejestrowani, wiec chyba nie jestes na tyle kompetentna osoba zebys mogl smialo stwierdzic za wszystkich ze nikt nie bedzie chcial z nami wspolpracowac, bo jeszcze mozesz sie zdziwic.
    Wszędzie uogólnione słowa współpraca. Mnie to już nie dotyczy, więc bez komentarza. Pisząc Alfaholicy miałem na myśli to forum i czynne wspieranie OSMMAR, bo jak wiesz reklamy na forum są zabronione. Więc gadżety żarówek będziecie musieli sprzedawać u siebie, a akcje marketingowe czy inne działania komercyjne prowadzić na stronie OSMMAR.

I przypominam Ci, bo chyba zapomniales ze Alfaholicy nie sa jedynym klubem i zapewniam Cie ze nikt na sile nie bedzie Cie chcial uszczesliwiac zebys wspolpracowal ze stowarzyszeniem.
    Życzę miłego sprzedawania gadżetów innych klubów oraz pobierania opłat członkowskich

A napewno Ty jako wlasciceil alfaholikow rowniez mozesz duzo stracic bez Stowarzyszenia.
    Tego nie wiem, bo nie znam żadnych konkretów, bo "to nie moja sprawa".

Myślę, że ten temat można już zakończyć. Tyle ode mnie.

DDEvil
    Gość

Domyślnie

A kto mowil o sprzedawaniu gadzetow innych klubow ? Eh ta dyskusja jest jalowa. Pozatym widze ze nie masz bladego pojecia jak uzyskac pieniadze na dzialalnosc klubu czy stowarzyszenia jak tylko sprzedaz gadzetow. Masz bardzo ograniczone myslenie. Tez juz mi sie nie chce produkowac w tym temacie, bo widze ze Twoje przeswiadczenie o wspolpracy ogranicza sie tylko do Twojego forum. Rowniez zycze Ci powodzenia z Twoim podejsciem

Emeryt Fachowiec
    Mieszka w
    Kraków
    Auto

Domyślnie

Rowniez zycze Ci powodzenia
    Dziękuję.

Pingwin
    Gość

Domyślnie

spokojnie chłopaki.

thing
    Gość

Domyślnie

proponuje zamknąć temat

ViP Maniak resoraków Avatar Mariusz AutoDS
    Mieszka w
    Mińsk Maz.
    Auto
    147 1.9 , 159 SW 2.4, Fiat x1/9

Question

Panowie.. Nic w ten sposób nie załatwicie.. powiem więcej, tylko pogorszycie sprawę.. a dodatkowo nikt z Was nie zyska na tej sprzeczce, bo jesli się nie domyslacie, to mogę Wam powiedziec ile obchodzą zwykłego usera forum wywlekane przez Was zaszłości.. Zastanówcie się co będzie najlepsze dla takich zwykłych użytkowników alf/for/klubów, bo to oni tworzą te społeczności.. Zupełnie nie rozumiem, dlaczego pytacie jedną osobę o przyszłość np. Alfoholików ?? Nurtuje mnie to dość mocno.. O takich sprawach powinna chyba decydowac większa grupa lub nawet ankieta.. Zupełnie nie rozumiem uporu i arogancji Tutiego wymagającego wielkich osiągnięć od chłopakow z osmmara.. a tymi słowami to już stary pojechałeś po bandzie: "Nie zrobiłem nic w kwestii organizacji? Ciekawe kto by na te zloty pojechał jeśli nie ludzie, którym umożliwiłem w tym pseudo klubie pisanie na temat co mi tam stuka i puka..."
    Z drugiej strony nie mam pojęcia po przeczytaniu tematu czego oczekuje OSMMAR od Tutiego i na czym miałaby ta współpraca z osmmarem polegać.. że nie mogą tego bez błogosławieństwa administratora tego forum zrobic.. Zupełnie nie rozumiem, czemu włodarze OSMMAR'A nie mogą wyjasnic w kilku prostych zdaniach idei i celów tego nowego tworu.. no jasne mogę poczytac statut, ale po to jestescie, by udzielac takich informacji pytającym nie licząc na wgłębianie się zwykłaego usera w zawiłe paragrafy zazwyczaj w 50% wyssane z palca..

Dla mnie powstanie OSMMAR'A jako zrzeszenia koordynującego np. zloty różnych polskich klubów/for itp, to świetna sprawa.. bo kogo obchodzi jadąc na zlot nazwa organizatora czy szyld na banerze.. Ludzie tam jadą dzielić się wspólną pasją do marki tej samej dla AlfaKlubu, Alfoholikow czy innych tworów związanych z AR.. i uważam, że dla dobra zwykłego własciciela AR nie mieszajacego sie w Wasze "polityki" najlepiej by było jakby OSMMAR miał jak najszerszą możliwość działania, by na spotkaniach zebrac jak największą ilość miłośników AR..

Tak to Panowie wygląda z boku.. widziane oczami osoby będącej tu dosc krótko.. a AlfaKlubie troche dłużej.. i dla własnego dobra przeniescie sobie dyskusję w miejsce niewidoczne dla ogółu.. Dużo mądrości i dojrzałości życzę obydwu stronom sporu..
    pozdrawiam, Mariusz / AutoDS Team Poland / Alfa 147 1,9 JTD GTA-look, Alfa 159 SW 2,4 JTDm, Fiat X1/9