Wysłał bym Ci screena dlaczego... ale po prostu odpiszę
Potrzeba co najmniej 10 postów aby dodać link w poście.
Pozdrawiam i trzymajcie się cieplutko
ps. jak jutro na stacji diagnostycznej będzie ok, to będę zadowolonym posiadaczem Brery![]()
Już po zdjęciach widać, że tej Brery od dawna nie może sprzedać.
VIN ZAR93900005032148 i już w listopadzie ktoś o nią pytał: https://www.forum.alfaholicy.org/159...r_vin-767.html
Ostatnio edytowane przez KoŁoS ; 09-05-2020 o 11:18
Sprawdzanie przebiegów i historii serwisowych ASO "24h/7 dni" m.in. Alfa, Fiat, Lancia
Wiem, też to zobaczyłem.
Ostatnio edytowane przez hakum ; 09-05-2020 o 11:45
Witam serdecznieo
Od dłuższego czasu rozglądam się za 159 1.75 sw. Natrafiłem na takie ogłoszenie i powiem że jestem zainteresowany tylko mam pewne pytania;
- na co zwrócić uwagę przy ewentualnych oględzinach
- czy za ta kwotę jest szansa kupić egzemplarz dość zadbany?
- da rady z vin dowiedzieć się istotnych informacji(przebieg)
2010, 144tys. Sprowadzone z Niemiec
Witam, oferuje Alfa Romeo 159 z silnikiem TBI, nie będę auta opisywał bo jak czytasz to ogłoszenie to wiadomo czego szukasz, od siebie dodam tyle że auto ma fabryczny lakier, 100% pewny przebieg i jest w stanie perfekcyjnym, wersja Sport plus, rejestracja 2011r. Po więcej informacji zapraszam pod tel, cena auta po wszystkich opłatach, kpl kluczy i dokumentów! wystawiam fakturę vat-marża.
PS. nie podlega obowiązkowi rejestracji w ciągu 30 dni, wydłużone do 180 dni.
Pan Adrian z Kłobuck
VIN;
ZAR93900007277943
Cena jak za ten rocznik z takim przebiegiem jest bardzo okazyjna. Do sprawdzenia na pewno lakier, przebieg, skrzynia i szczelność silnika.
Wysłane z mojego moto g(7) przy użyciu Tapatalka
Zapomniałem dodać. Cena auta 26.5tys
Jak ktoś szuka okazji, to wrzucam jeszcze raz https://www.otomoto.pl/oferta/alfa-r...ml?isPreview=1
Oferta ważna do końca maja, później auto idzie do salonu w rozliczeniu. Można więc je teraz kupić z mega rabatem.
Ostatnio edytowane przez WinnieThePooh ; 14-05-2020 o 13:15