ja jadę w odwiedziny do Goczałkowic i chciałbym z rodzinką podjechać tylko potrzebował bym jakiegoś numeru kontaktowaego do kogoś z was zeby wiedzieć gdzie sie podziewacie, wiec jeśli ktoś może to proszę podać na PW
ja jadę w odwiedziny do Goczałkowic i chciałbym z rodzinką podjechać tylko potrzebował bym jakiegoś numeru kontaktowaego do kogoś z was zeby wiedzieć gdzie sie podziewacie, wiec jeśli ktoś może to proszę podać na PW
jak coś to mój nr kom 507717262. tak jak napisałem: dałem współrzędne i wejdź na maps.google.pl
a to nie jest przypadkiem "Neptun" ?? tam gdzie sie ostatnio skończył spot żywiecki??
może być. to jest opuszczone. jest duży parking, dostęp do skromnej plaży. nie wiem jak się to nazywa, ale kumpel mi to kiedyś pokazał i od tamtej pory każdy spot klubowy golf3 tam się kończył
dowiedziałem się właśnie że klub VAG-Południe ma też jutro spota (moi znajomkowie) i będą pod tesco i też planują tam jechać, także mam nadzieje że nie będzie jakiejś dzikiej konkurencji międzyklubowejpokażcie klase Panie i Panowie
a może być fajna imprezka
![]()
Ostatnio edytowane przez Toldi ; 26-09-2009 o 20:20
Cześć, chętnie bym dołączył do spotu z rodzinką czy mogę się dopisać ??![]()
no jasnezapraszamy
![]()
Today we are living our future memories..
się głupio pytaszpewnie że tak
![]()
Rybnik! Żebyście beze mnie nie ruszali, ja będę na 13.15 pod makro, mam nadzieję że nic się nie zmieniło.