Witam Was serdecznie,
Niedawno stałam się szczęśliwą posiadaczką samochodu Alfa Romeo Giulietta z 2010 roku.
Mam kilka problemów z radiem fabrycznym, mianowicie:
1. Radio odbiera tylko jedną stacje - RMF FM, na każdej innej strasznie "buczy" i nie potrafi złapać dobrego odbioru - jaki może być tego problem?
2. Nie potrafię dogadać się również z funkcją blue&me, połączyła się z telefonem, natomiast nie wiem, w jaki sposób odtwarzacz poprzez tą funkcję muzykę z telefonu, na poradnikach na yt mężczyzna pokazuje niestety końcowy efekt, czyli tylko to, że puszcza muzykę z odtwarzacza z telefonu bądź z yt, czy wiecie w jaki sposób można odtowrzyć muzykę z telefonu za pomocą tego radia bądź jakichś funkcji?
3. Czy istnieje możliwość odtwarzania muzyki z telefonu za pomocą kabla AUX? Jeśli tak, to w jaki sposób mogę to zrobić? Kupić jakąś kostkę, gdzieś się podpiąć?
Szukałam tematów na forum, jednak w żadnym nie znalazłam odpowiedzi - być może również źle szukałam ;D
Liczę na Waszą pomocną dłoń, ponieważ jestem ogromną miłośniczką muzyki, na telefonie mam jej bardzo dużo, umila mi czas podczas podróży, dlatego bardzo zależy mi na rozwiązaniu tych problemików.
Pozdrawiam![]()