Może ktoś był,oglądał giulietta qv z Kielc mmmmotors?
Może ktoś był,oglądał giulietta qv z Kielc mmmmotors?
Jak szukałem niedawno swojej to sprawdzałem to ogłoszenie, po pierwsze wyszło że rok produkcji to 2011r, w historii szkód niby czysto, ale dobrze jakby ktoś sprawdził sprawdził Ci jak wygląda historia serwisowa.
Zapytałbym na pewno czy samochód zarejestrowany i da się nim wyjechać poza plac, bo opis co do opłat co chwilę się zmienia i teraz niby nie jest w cenie samochodu
Ogłoszenia wisi już pewien czas, korekta ceny była już kilkukrotna, widać że nie może się sprzedać. Jak masz blisko to można się przejechać, ale trzeba mieć na uwadze ze sensowna sztuka w tej cenie poszła by od ręki.
https://www.otomoto.pl/oferta/alfa-r...-ID6CVm5Q.html
VIN ZAR94000007064393
Nie jest zarejestrowana i cena + opłaty
Produkcja 22.2.2011, a chyba tacy fachowcy umieją ustalić rok.
Fotograf przesadził z obróbką zdjęć aż się kolory rozjechały
Ostatni wpis w ASO jest na 16896km
Nie może być widać szkód, bo nie ma dostępnych takich danych dla aut ze Szwajcarii.
Sprawdzanie przebiegów i historii serwisowych ASO "24h/7 dni" m.in. Alfa, Fiat, Lancia
Taki wniosek wyciągnąłem z raportu z AutoDNA. Raport_autoDNA_ZAR94000007186850.pdf
Raport VIN raportowi VIN nierówny![]()
Wielkie dzięki [MENTION=39519]SuchyMati[/MENTION], zaoszczędziłeś mi dużo czasu i pieniędzy.
Tak myślałem, że ta cena jest zbyt atrakcyjna jak na taki deklarowany stan i wyposażenie...![]()
Dzień dobry,
Chciałam zapytać o opinię na temat używanego auta
.otomoto.pl/oferta/alfa-romeo-giulietta-przebieg-74tys-ledy-serwis-stan-bardzo-dobry-polecam-ID6D8zQE.html
Cena jest po opłatach. Proszę o opinię na temat ogłoszenia i informacje na co należy zwrócić uwagę podczas oględzin pojazdu ?
Vin sprawdzony brak informacji o uszkodzeniach pojazdu.
Sprzedawca informował o wymienionym błotniku przednim.
Pozdrawiam
Ostatnio edytowane przez Darula04 ; 13-06-2020 o 09:51