dzięki wszystkim za fajny spocik.
Pozdrawiamy, może pofatygujecie sie też do Krakowa? Coś się zaczyna kręcić w niedalekim temacie temacie :>
można zaproponować takie coś w Gadżetach. na zasadzie przypinki nie? tak na agrafce.
Ostatnio edytowane przez aniucha05 ; 28-09-2009 o 10:07
DZięki wszystkim za zlot
Oprócz tego czekania wszystko było oki miejsce jak najbardziej super bo było co podziwiać oprócz Alf
Wkońcu mogłem umyć auto i teraz konkurs na najbrudniejsze auto wygrywa Bocian! <oklaski>i nie wydaje mi się że jest brudne
Szkoda że tak krótko mogliśmy być na miejscu (następnym razem trzeba wcześniej przyjechać)... na końcu zostałem Ja, Aniucha i Kaczka..yyy...tzn PiteR ;D szkoda że palenie sziszy nie wyszło bo dodałoby to atrakcji końca zlotu ;D Koleś odradzający kupno BMW był bezcenny i zamierza kupić Alfę ;D...
a pan który wsiadając do Audi powiedział "teraz pokaże wam auto"... nie wiem co miał na myśli ale bardzo mnie uradował kiedy mu zgasło(nie wiem może prawdziwe auta tak powinny robić? O_O )
Powrót ciekawy... wyścigi z PiteRem na zakrętach (niestety jakiś "zamulacz" troche przeszkadzał).... mały korek za Kętami a potem szybko i sprawnie pod sam domek
JEszcze raz dzięki za spotaTrzeba wiecej w takich pięknych miejscach i to można zrobić na wynajem domków aby zostać na noc i zrobić "większy melanż" ;D oczywiście z miętusami
Pozdrawiam
Aaaa bym zapomniał dziękuje panu z myjni (Polako-Czecho-Rusko-Słowianin) za umycie mi auta ;D hehehe
Ostatnio edytowane przez Izane ; 28-09-2009 o 11:30
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150@190 KMAlfa Romeo MiTo 1.4 T.B. 155KMAlfa Romeo Giulietta Quadrifoglio Verde TCT '16
Alfa 156 2.4 JTD CF2 136@175 KM 370 NM Sportpack
"Moja jest tylko racja i to święta racja. Bo nawet jak jest twoja, to moja jest mojsza niż twojsza. Że właśnie moja racja jest racja najmojsza!"
podziękowanie poniżej!!!!!
http://picasaweb.google.com/samotnyb...56917139964978
---------- Post dodany o godzinie 12:15 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 12:08 ----------
mam dobrą znajomą która się tym zajmuje jest w trakcie robienia mi nadruków na polar jak będą efekty to wrzuce foty.