Coś w tym Jest kolego Mariusz, zgadzam się z tobą. Uważam ze spór nie jest warty i jest w sumie błahy jak dla zwykłego usera.
Coś w tym Jest kolego Mariusz, zgadzam się z tobą. Uważam ze spór nie jest warty i jest w sumie błahy jak dla zwykłego usera.
Też się zgadzam. W sumie szkoda, że takie bogate w treści forum nie będzie działać pod szyldem Stowrzyszenia. Odbudować niby wszystko można, ale nie jest to łatwe. A poszło pewnie jak zwykle o pierdoły, albo o władzę. Jakaś ta brać alfamiłośników - bezkompromisowa jest![]()
Utopia... :-) Przykład ankiety bezogonkowej jest na to niezbitym dowodem
Oczywiście mogę się mylić.
Forum tu nie miało nic do gadania, się zminiła nazwa stowarzyszenia i już
Tutaj wydaję mi się, że przesadzasz. To, że od jakiegoś czasu nikt nie kara Was za ogonki nie wzięło się z tego, że obsługa forum wytrzeźwiała, tylko najwidoczniej trafiła do niej m.in. Twoja opinia. Szkoda tylko, że sami userzy zdecydowali się to załatwić w taki sposób jak to było zrobione...
Odnośnie spraw związanych z OSMMAR to zapraszam na www.osmmar.org, może kiedyś otworzą swoje forum na "niewygodne" pytania, albo chociaż udostępnia swoje adresy e-mail.
Wracając do klubów, to tutaj starałem się wypisać wszystkie strony o AR (w tym też kluby), jakie znam: http://www.alfista.pl/ciekawe-adresy/
A byl inny???
Tuti. forum jest otwarte dla wszystkich, maile mozna znalesc w profilach uzytkownikow - tak dla informacji.Odnośnie spraw związanych z OSMMAR to zapraszam na www.osmmar.org, może kiedyś otworzą swoje forum na "niewygodne"
[QUOTE=Tuti;224186
. Szkoda tylko, że sami userzy zdecydowali się to załatwić w taki sposób jak to było zrobione...
Tuti dbasz o skoki ciśnienia wielu osób na forum. Dziwny z ciebie człowiek, bo nawet jeśli coś było z waszej winy to wciśniesz to komus innemu. To z waszej strony nie było dialogu w sprawie ogonków. Zamykanie tematów, kasowanie postów... dziwisz się cały czas, że zrobiło się gorąco w tym temacie na forum. Od tego tematu rozpętała się burza i trwa do dziś. Przez waszą chamską reakcję wyszły inne sprawy. Więcej samokrytyki, przyznanie się do błędu nie boli.
Ludzie dajcie sobie spokój już. Po pierwsze to wątek o klubach AR, po drugie nie ma sensu już wracać do tematu sporu Tuti vs. OSMMAR, po trzecie z Tutim nie idzie normalnie pogadać bo wszystko odbierze przeciwko sobie.
Takie małe pytanko: Tuti czemu ma służyć strona alfista.pl bo to chyba Twoje kolejne dzieło?
![]()
Alfa Romeo 75 Turbo 1987
alfa Romeo 75 Turbo America 1990
Alfa Romeo Giulietta 1.6 1983
Alfa Romeo 145 1.4 boxer 1997
Alfa Romeo 155 V6 1996
Alfa Romeo 155 V6 1993 3.0 12V przekładka do 1.8 8v 1995
poprostu pytam, ludzie co z wami? czy wy w każdym pytaniu musicie widzieć zaraz jakieś zarzuty i atak personalny?
A to że nie da się z nim pogadać to moje prywatne odczucie, wcześniejsze pytania wynikały wprost z jego wypowiedzi które dla mnie były albo niejasne albo bezpodstawne
Mam tylko jedno pytanie do założyciela tej strony:
http://www.alfista.pl/
Na jakich zasadach działa Ogólnopolski Klub Alfa Romeo Alfaholicy oraz kto jest założycilem tego Klubu oraz z kim należy się kontaktować w sprawie współpracy???
Bo na stronie alfaholicy.org nie ma na ten temat żadnej wzmianki![]()